כללי תכניה - מה תגידו?

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע חו"ד לתכניה
תודה:)

קבצים מצורפים

• תכניה_Page_2.jpg
    KB 605.9 · צפיות: 41
  • הוסף לסימניות
מדהים! מאוד אהבתי. איזה טעם טוב!!

• הוסף לסימניות
רקע מקסים, הציורים קצת בנאלים

• הוסף לסימניות
מיוחד מאוד
האיורים מתוקים ומתאימים לעיצוב

• הוסף לסימניות
מקסים, אני כבר מתארגנת לצאת לשם...
עושה חשק.

• הוסף לסימניות
עיצוב יפה ועדין.
זה לנערות מתקרבות? אני לא בטוחה שזה ידבר אליהן.
אני גם חושבת שכדאי לפרט יותר על הדמויות:
משה קינן-קצין בכיר במיל'
וכו'

• הוסף לסימניות
כמו תמיד, העבודות שלך מיוחדות מושקעות ומקוריות! אהבתי את צבעי ה"ורוד - אפור"!!!!!!!!

ועוד מילה -
הרקע אכן מקסים! יחד עם זאת, לי הוא משדר קצת, איך לומר, משהו עתיק... מתאים למשל ל"דף מיומנו של..." או פרסומת למשהו עם ניחוח של פעם... אפשר להגדיר את זה כרקע שמשדר נוסטלגיה ו"עבר"
הייתי רוצה לראות פה משהו עם יותר חיות (לא בעלי חיים, אלא מלש' רעננות:) שמשדר "יש פה משהו חדש ומרתק... משהו שעומד לשפר את העתיד שלי..."

בכל אופן, גם ככה המודעה הצליחה לפתות אותי, אפשר פרטים??? (באישי כמובן:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תור הזהב;774928:
עיצוב יפה ועדין.
זה לנערות מתקרבות? אני לא בטוחה שזה ידבר אליהן.
אני גם חושבת שכדאי לפרט יותר על הדמויות:
משה קינן-קצין בכיר במיל'
וכו'

תודה לכולכם- הביקורת שלכם בהחלט בונה!
מדובר במדרשה לבנות נושרות שפעם בשבוע באות לשמוע שיעור
אני מרגישה שהצד החיצוני משומה ריק ולא כל כך מפתה לפתוח - צודקת?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י riki-v;774879:
רקע מקסים, הציורים קצת בנאלים
תודה על הא/ערה
למה את קוראת בנאלי בציור? לסגנון הציור - הצללית המלאה הזו או הויז'ואל עצמו ז"א לשים עגילים ליד תכשטנות- זה בעינייך בנאלי?

• הוסף לסימניות
במילה תזכורת יש ת' מיותרת.

עיצוב יפה אך מידי ריק ואין קשר וזרימה בין האלמנטים.
צריך לחשוב איך ליצור את הזרימה.

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לשם שינוי;774998:
במילה תזכורת יש ת' מיותרת.

עיצוב יפה אך מידי ריק ואין קשר וזרימה בין האלמנטים.
צריך לחשוב איך ליצור את הזרימה.

בהצלחה.

לא הבנתי מה כוונתך- אשמח אם תוכלי לפרט יותר.

• הוסף לסימניות
אני גם בדעה איתה שיש משהו בציורים לא מספיק מוצלח כי הם לא צללית ממש מפותחת הם קצת שטוחים מידי דווקא העגילים לא רעות והרמקול טוב בקומפוזיציה.
והרקע החיצוני עושה תחושה של עוד תוכנית כבדה לא של יום יצירתי
אלא משהו כמו יום הרצאות, היסטוריה , אני הייתי ממליצה ללכת על קו יותר צעיר , ומגרה . בקו החיצוני
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
אהבתי את הסגנון, והצבעים!

• הוסף לסימניות
ממש יפה ומקורי, הרקע קצת כבד

• הוסף לסימניות
אח,
מוווווווצלח!!
נראה לי שכדאי להגדיל קצת,
נגיד את שם המרצה.
שלא כל הטקסט יהי באותו גודל,
שיהיה קצת קונטרסט (ניגודיות) גם בגדלי הטקסטקים - על מנת שמשהו אחד יתפוס את העין.
העיצוב יפה ומושך

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה