כללי תכנית לימודים ברפיקה ממוחשבת

• פותח הנושא zoom
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
שלום!
אמנם ההודעה הזו שייכת אולי יותר לפורום חדר המורים
אולם אולי גם כאן יהיה מי שיוכל לעזור לי.
אני זקוקה לתכנית שנתית של לימודי תוכנה ברמה קלה מאוד,
לתלמידות תיכון מתקשות.
כוונתי לתכנית מסודרת (סגנון של תכנון שנתי לקורס גרפיקה)
על אחת מהתוכנות לעיצוב כמו פוטושופ או אילוס' (ללא תאוריה, יסודות העיצוב וכיו"ב, אלא תוכנה בלבד)
בעצם, בוא נשאל ככה, כשאתם עומדים ללמד גרפיקה ברמה של קורס מזורז, מה קודם למה? לפי איזה סדר מלמדים? עם ספר/בלי?
מקווה שהובנתי ואודה מאוד למסייעים.
(וברור שהתשובה דחופה לי....:eek:)
תודה!

• הוסף לסימניות
תלמדי את הדברים הבסיסיים - פתיחה וסגירה נכונות של קובץ (להדפסה ולאיכות מסך, ההבדלים ביניהם - מודל צבע,הצורך בגלישות להדפסה וכו'), וכלים בסיסיים שהם הכי שימושיים. וכמובן שימוש בטקסט ועיצוב טקסט. הטמעת תמונות. אם נותר זמן והחומר הובן, תמשיכי לכלים עיצוביים מורכבים יותר.
אם את גרפיקאית - תחשבי מה הכלים הכי בסיסיים ושימושיים, ואותם תלמדי.
(זה גם תלוי אם את בפוטושופ או אילוס'. או שניהם)

• הוסף לסימניות
תודה על התשובה
אולי יש כאן מישהי שמוכרת חוברות ללמידה בדרך הקלה?
אשמח לשמוע גם באישי
תודה.

• הוסף לסימניות
אני חושב שהסדר צריך להיות לפי סדר העבודה העתידי, קודם יוצרים קובץ חדש או פותחים וממשיכים מהפעם הקודמת וכו'
וכןמדברים שלא נמצאים בכל שאר התוכנות שהם נגעו בהם עד עכשיו כמו אופיס וצייר, לדוגמא נושא השכבות, נושא הבחירה וכו'

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה