- הוסף לסימניות
גם אני.אני מקבלת שגיאה שהקובץ כבר לא קיים
גם אני.אני מקבלת שגיאה שהקובץ כבר לא קיים
@ציפיות אשמח מאד אם תוכלי לעלות לכאן שוב את הקובץ עם התמונהשמחה לשתף בציור בסגנון "אידישע קאפ" ,
תכנית מעולה לערבי לביבות וכדו',
אפשר להוריד ולהשתמש לשימוש אישי ולא למטרת רווח,
תהנו!
התשובות יישלחו בהמשך...ATTACH=full]581478]
הנה הקישור:https://drive.google.com/file/d/1G0gwnbQdkWrkuwkk3_0TKfPwmtcrVylz/view?usp=drive_web
אני רואה רק תמונה, איפה יש את השאלות?הנה זה פהאידישע קאפ לחנוכה
תהנו
אני רואה רק תמונה, איפה יש את השאלות?
אני לא מצליחה לראות את הקובץ והוא ממש מעניין אותי!שמחה לשתף בציור בסגנון "אידישע קאפ" ,
תכנית מעולה לערבי לביבות וכדו',
אפשר להוריד ולהשתמש לשימוש אישי ולא למטרת רווח,
תהנו!
התשובות יישלחו בהמשך...ATTACH=full]581478]
הנה הקישור:https://drive.google.com/file/d/1G0gwnbQdkWrkuwkk3_0TKfPwmtcrVylz/view?usp=drive_web
העלו. פהאני לא מצליחה לראות את הקובץ והוא ממש מעניין אותי!
יש מצב את מעלה שוב בבקשה?
הנה זה פהאידישע קאפ לחנוכה
תהנו
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים