תכנת המרה

• הוסף לסימניות
בס"ד
האם למישהו יש מושג באיז תכנה אפשר להפוך וידיאו לאודיו זאת אומרת להוריד מסרט את הפס קול.
אשמח מאד אם יעלו לי את זה לפה.

תודה מראש.

• הוסף לסימניות
בכל תוכנת מצגות ראויה לשמה (פרימייר, וגאס וכו')

לפי השם שלך זה נראה שאת מתמצאת :p

אני עושה את זה תמיד בסוני וגאס, גוררת את הסרט וסוגרת לאודיו בלבד (MP3 או WMA כמדומני)

• הוסף לסימניות
לא צריך.
format factory
בהצלחה.
הכי קל, ענין של דקה.

• הוסף לסימניות
היה לי format factory ומשהו שם השתבש - זה לא ממיר לי כלום.
לפעמים רק מנסה להמיר - ואז יש לי קובץ ריק בתיקית היעד ולפעמים אפילו זה לא.
השבוע הדלקתי שוב, וזה דרש עדכון גרסה. עדכנתי , ושוב לא מצליחה להמיר.
אפילו שירים רגילים לMP3
יש הסבר לתופעה?
או שיש אפשרות להפנות אותי לקישור להורדה. (אני אסיר מהמחשב את מה שיש לי ואתקין שוב...)
תודה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sh12;936522:
היה לי format factory ומשהו שם השתבש - זה לא ממיר לי כלום.
לפעמים רק מנסה להמיר - ואז יש לי קובץ ריק בתיקית היעד ולפעמים אפילו זה לא.
השבוע הדלקתי שוב, וזה דרש עדכון גרסה. עדכנתי , ושוב לא מצליחה להמיר.
אפילו שירים רגילים לMP3
יש הסבר לתופעה?
או שיש אפשרות להפנות אותי לקישור להורדה. (אני אסיר מהמחשב את מה שיש לי ואתקין שוב...)
תודה.
להסיר ע"י ריבו:
https://dl.dropbox.com/u/86124881/תוכנות/ריבו/Revo Uninstaller 2.5.5 Portable.rar

ואח"כ להוריד מכאן את הגירסה החדשה ולהתקין:
http://format-factory.en.softonic.com/download/?ptn=ff
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
ב...

נכתב ע"י איי בי מדיה;936191:
בס"ד
האם למישהו יש מושג באיז תכנה אפשר להפוך וידיאו לאודיו זאת אומרת להוריד מסרט את הפס קול.
אשמח מאד אם יעלו לי את זה לפה.

תודה מראש.
במפעל הפורמטים. הקישור להורדת התוכנה:
http://format-factory.en.softonic.com/

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה