כללי תכנת coreldraw x6

• הוסף לסימניות
בס"ד

מישו עובד עם התוכנה הזו ? מכיר אותה ויכול לעזור לי בשאלה ?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י michal23;1306244:
בס"ד

מישו עובד עם התוכנה הזו ? מכיר אותה ויכול לעזור לי בשאלה ?

כן, אשמח לעזור.

• הוסף לסימניות
תודה !

באילוסטרייטור יש אופציה של מטה קסם כזה שאם יש כמה צורות על מסמך מסויים וכל צורה בצבע אחר יש כלי שבוחר בלחיצה על צבע אחד את כל הצורות עם אותו צבע במסמך..
הבנת את הכוונה שלי?
שאלתי היא האם יש כלי כזה גם בקורל דרו?

וכן האם יש לך קישור להורדת התוכנה . הבנתי שיש אפשרות להוריד אותה לתקופת ניסיון של 30 יום זה נכון?

• הוסף לסימניות
יש אפשרות לבחור את כל הצורות שדומות לצורה שבחרתי.
לבחור את הצורה ואז: Find (קונטרול+F) ואז לסמן: Find Objects That match וכו'.
(אפשר גם לבחור שימצא אובייקטים שדומים בצורה מדוייקת, או רק לפי אותו צבע מילוי, או צבע קו, או אותם אפקטים, או אפילו הם רק מאותו סוג ולא ממש דומים: לדוגמה כל סוגי טקסט, ריבוע וכו')

להורדת התוכנה לתקופת נסיון

• הוסף לסימניות
תודה על התשובה ועל הקישור ..
שאלה לי : כתבת שאפשר למצא אובייקטים גם רק לפי אותו צבע מילוי .
אז איך מסמנים לו בחירה כזו?

• הוסף לסימניות
הסתדרתי תודה רבה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י michal23;1306904:
ככה מגיעים רחוק!
הופכים את התוכנה מכל הצדדים עד שמוצאים.

• הוסף לסימניות
ועוד שאלה ... (על התוכנה )
קורה לי מצב אנסה לתאר אותו ...
שאני מקלידה טקסט מסוים בפונט בסיסי של פונטביט - אם יש צירופים של האותיות ו'י' או י'י' במשפט
אז הן הופכות לעיגול כזה ולא רואים אות ... משהו לא ברור . זה הגדרה שצריך להגדיר בקורל או מה בדיוק ?
הפתרון הזמני שמצאתי זה לעמוד עם הסמן ליד האותיות "הבעייתית" ולתת רווח במקלדת ואז האותיות מופיעות בחזרה והעיגול נמחק אבל נוצר רווח בין האות הבעייתית לשאר המילה ..
ורק אחרי שאני מפרקת את הטקסט והופכת אותו לצורה ב ctrl q אני יכולה להסדיר זאת .
יש דרך פשוטה יותר להתגבר על זה ?
תודה מראש!!

• הוסף לסימניות
בText Properties (קונטרול+T) לבטל את המסומן:

קבצים מצורפים

• 99.jpg
    KB 70 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
תודה רבה רבה !

• הוסף לסימניות
ומעניין לעניין באותו עניין, האם יש הוספת עברית לקורל?
א"כ משהו יכול לעלות?

• הוסף לסימניות
מה הכוונה 'הוספת עברית'?

• הוסף לסימניות
הכוונה פשוטה, הפיכת הממשק לעברית.

• הוסף לסימניות
לא מה שידוע לי. אבל למה לך.
זו תוכנה קלה לשימוש. תלמד את העקרונות תוך ימים.

• הוסף לסימניות
<TABLE id=post1317025 class=tborder cellSpacing=0 cellPadding=8 width="100%" align=center border=0> <TBODY> <TR vAlign=top> <TD id=td_post_1317025 class=alt1 style="BORDER-LEFT: #bfbfbf 1px solid">צהרים טובים...
עוד בעיה שקשורה לטקסט כנראה ..
רשמתי מילה באנגלית כשהאות הראשונה היא אות גדולה T
סיימתי לרשום ועכשיו אני רוצה לשנות את האות הגדולה לאות קטנה t
כשאני עומדת עם החץ ומשנה לאות קטנה זה משתנה אך ברגע שעוזבים את הטקסט ולוחצים על כלי אחר זה חוזר לאות גדולה...
מה הסיבה ?
</TD></TR></TBODY></TABLE>

• הוסף לסימניות
<TABLE id=post1317025 class=tborder cellSpacing=0 cellPadding=8 width="100%" align=center border=0> <TBODY> <TR vAlign=top> <TD id=td_post_1317025 class=alt1 style="BORDER-LEFT: #bfbfbf 1px solid"> צהרים טובים...
עוד בעיה שקשורה לטקסט כנראה ..
רשמתי מילה באנגלית כשהאות הראשונה היא אות גדולה T
סיימתי לרשום ועכשיו אני רוצה לשנות את האות הגדולה לאות קטנה t
כשאני עומדת עם החץ ומשנה לאות קטנה זה משתנה אך ברגע שעוזבים את הטקסט ולוחצים על כלי אחר זה חוזר לאות גדולה...
מה הסיבה ?
<!-- / message --></TD></TR> <TR> <TD class=alt2 style="BORDER-TOP: #bfbfbf 0px solid; BORDER-RIGHT: #bfbfbf 1px solid; BORDER-BOTTOM: #bfbfbf 1px solid; BORDER-LEFT: #bfbfbf 1px solid">
user_online.gif
</TD> <TD class=alt1 style="BORDER-TOP: #bfbfbf 0px solid; BORDER-RIGHT: #bfbfbf 0px solid; BORDER-BOTTOM: #bfbfbf 1px solid; BORDER-LEFT: #bfbfbf 1px solid" align=left><!-- controls -->
progress.gif
</TD></TR></TBODY></TABLE>

• הוסף לסימניות
Text > Change Case

• הוסף לסימניות
תודה!!

• הוסף לסימניות
ועוד שאלה...

כאשר אני עושה פירוק לטקסט מסוים (ctrl+Q) ואז שוב (ctrl+k)
אבל אם יש אותיות שיש להם עוד חלק בפנים כמו A או R או בעברית ם, ס וכו..
האות נסתמת ואז צריך לבחור את אותה אות יחד עם הפנים שלה ולעשות (ctrl+L)
כמו בתמונה - למעלה בתפריט ואז שוב לכל מילה או משפט לעשות גרופ
וזה נורא מעצבן כשיש הרבה מילים .
מה הפתרון??!!

קבצים מצורפים

• קורלדרו.png
    KB 243.7 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
Ctrl+Q אינו מפרק את הטקסט, אלא הופך אותו לCurves.
כדי לפרק, מספיק Ctrl+K (לשורות, ואז שוב כדי לפרק למילים, ושוב כדי לפרק לאותיות).

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה