• הוסף לסימניות
לא מצליחה להמיר, ממיר רק את תחילת הסרט

• הוסף לסימניות
ניסית פורמטים אחרים?
את יכולה לשלוח לי את הקובץ ואני ינסה בתוכנות המרה אחרות אם אין לך.
ניסית לצפות בקובץ כולו? אולי הוא פגום

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יהונתן צבי;930402:
ניסית פורמטים אחרים?
את יכולה לשלוח לי את הקובץ ואני ינסה בתוכנות המרה אחרות אם אין לך.
ניסית לצפות בקובץ כולו? אולי הוא פגום

ניסיתי כמה פורמטים וכמה קליפים-לא הולך.
יתכן שזו בעיה בהגדרות?

• הוסף לסימניות
מה הפורמט שאת מנסה להמיר?
מה זאת אומרת שניסית כמה קליפים? ז"א שניסית סוגים שונים של קבצים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יהונתן צבי;933489:
מה הפורמט שאת מנסה להמיר?
מה זאת אומרת שניסית כמה קליפים? ז"א שניסית סוגים שונים של קבצים?

כן, והוא מסרב בתוקף להמיר קבצי VLC

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיננית;933818:
כן, והוא מסרב בתוקף להמיר קבצי VLC
יכול להיות שהתכוונת לפורמט flv ולא VLC?

• הוסף לסימניות
קודם כל תנסי להמיר קבצים מסוג חר לגמרי, אולי תמונות, רק כדי לראות שהתוכנה עצמה בסדר.
תכניסתי את הקובץ שאת רוצה להמיר לתוכנה אחרת, פרמייר או תוכנת המרה כלשהיא, ותנסי להמיר משם.
האם הקובץ רץ כמו שצריך? אולי הוא פגום?
אני שוב מציע שתשלחי לי.
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה