תכשיטי הלוקיטי- מי שרוצה שיכנס...

• הוסף לסימניות
הילדה שלי מרוצה עד הגג, וקיבלתי המון מחמאות על העגילים המתוקים. ממליצה, שווה מאוד בוודאי ביחס למחיר.

• הוסף לסימניות
יש דברים שמתאימים לבת מצווה?

• הוסף לסימניות
אשמח לפרטים ליצירת קשר באישי
תודה!!

• הוסף לסימניות
יש אפשרות לשליחת תכשיטים לירושלים??

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גולדס;1351099:
יש אפשרות לשליחת תכשיטים לירושלים??

אני שולחת הרבה דרך דואר רשום (בתוספת 10 ש"ח על הדואר), או שלפעמים יש לי שליחים לי-ם ואני שולחת איתם.

• הוסף לסימניות
האם יש ימים ושעות קבועות למכירה, או שזה רק בתאום?

• הוסף לסימניות
תוכלי גם לשלוח לביתר???
אני רוצה שני צמידים הלו קיטי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושניתוש;1352261:
האם יש ימים ושעות קבועות למכירה, או שזה רק בתאום?

בינתיים זה בתאום. הטלפון והמייל מופיעים בעמוד הראשון.
בהצלחה ותודה לכולם על המחמאות הנעימות!:)

• הוסף לסימניות
קניתי.
זה מהמם.
הרבה יותר מתוק ממה שבתמונה.
הגיע תוך יומיים..
בנותי מאושרות!!!
ממליצה בחום.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דיני 2013;1352269:
תוכלי גם לשלוח לביתר???
אני רוצה שני צמידים הלו קיטי.

שלחתי לך באישי- קיבלת?
בכ"א - המשלוחים הם לכל רחבי הארץ.

• הוסף לסימניות
קיבלתי :)
וזה מתוק מדבש.

כל מי שרואה - מתלהב,
תודה!

חוי

• הוסף לסימניות
בס"ד
:):):):):):):):):):):):):):)
ב-ק-ר-ו-ב
לכבוד החגים הבעל"ט
פרסום חדש לתכשיטים כאן בפרוג!
:):):):):):):):):):):):):):)

יש למה לחכות...

• הוסף לסימניות
נו, יש כבר חדש?

החגים כבר פה,
מחכים בכיליון עיניים

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה