תלבושות בהסטוריה

• הוסף לסימניות
יש למשהו ידע או תמונות איך היו נראים חיילים בתימן לפני 200 שנה?

• הוסף לסימניות
ככל הנראה חבשו תרבושים / כאפיות, לבשו חלוקים ומכנסיים רחבים, רכבו על גמלים ונלחמו בפיגיונות....
לא מסתבר שהיו להם מדים מסודרים ואחידים.

• הוסף לסימניות
///

• הוסף לסימניות
היתי הולך על ג'לביות בצבע בצבע חום צהבהב מידברי, חגורה רחבה מסיבית מבד, טורבן תואם, סוג של ווסט קצרצר בצבע אולי בורדו או ירוק וחגורת עור רחבה בצבע חום מהכתף למותן הנגדית ועליה תלויה חרב מעוקלת...

• הוסף לסימניות
לא מבינים על מה אתה מדבר ...;) מחכים לציור!...

• הוסף לסימניות
עם תרבושים הלכו בטורקיה, לא בתימן... לחיילים מאז ומתמיד היה לבוש מזהה... בתימן אולי לא כמו באירופה, אבל בכל זאת לחיילים בתפקיד רישמי חייב להיות איזה שהוא אלמנט מזהה...

• הוסף לסימניות
כן, את זה הבנו.
רק שאחרי התיאור המדויק ציפינו לאיזה ציור מצורף...

• הוסף לסימניות
כבר מגיע...

• הוסף לסימניות
מכיוון שאני בניו יורק כרגע (שנת 'קבוצה' אצל הרבי...) ומכוון שכך השעה פה 2:45 בלילה אז לא היה לי כח ליותר משירבוט של דקה - על צלחת נייר אגב...

קבצים מצורפים

• 20141028_024258.jpg
    1.7 MB · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
הקווים, העמידה, ההבעה הקשוחה, תווי הפנים עם הזקן המחודד...
מ-ד-ה-י-ם!
עמד בציפיות!...

• הוסף לסימניות
אה, ולפותחת האשכול,
הנה תמונה של "איך היו נראים חיילים תימנים לפני 200 שנה"....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שעילה;1408710:
מכיוון שאני בניו יורק כרגע (שנת 'קבוצה' אצל הרבי...) ומכוון שכך השעה פה 2:45 בלילה אז לא היה לי כח ליותר משירבוט של דקה - על צלחת נייר אגב...

וואו!!!:):):)
איזו השקעה! תודה ענקית!
עזרת לי מאד!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שעילה;1408710:

לא יאמן שעילה כזה צעיר בקבוצה!!! וכאלה ציורים (אפילו על צלחות? חומר גלם לא חסר..)
הציור מהמם 'משטח' הציור קצת מעוות אותו

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מנדי שלום;1409537:
לא יאמן שעילה כזה צעיר בקבוצה!!! וכאלה ציורים (אפילו על צלחות? חומר גלם לא חסר..)
הציור מהמם 'משטח' הציור קצת מעוות אותו

....ומוסיף לו לדעתי "אריסטוקרטיות" מסוימת שלא הייתה מתקבלת בסתם ציור על דף.

• הוסף לסימניות
אפשרות להשראה

סחטן על הציור ועל הספונטניות עם הצלחת.
יצא לך במילא יפה. והתמונות שהעלאתי מעידות על קרבתך לאמת. לפחות של לפני כמאה שנה.
היושב הוא האימם (שליט תמני- גוי ) והחיילים שמאחוריו, שומריו בתמונה זו הם לוחמים תימנים חבנים יהודים. אומנם התלבושת נראית מסורבת למלחמה של ממש אבל הבאתי עוד כמה תמונות של התמנים החבאנים.. הם נחשבו ללוחמים שבין התמנים.

בהצלחה

קבצים מצורפים

• לכידה4.PNG
    KB 129.5 · צפיות: 20
  • לכידה5.PNG
    KB 219.5 · צפיות: 22
  • לכידה6.PNG
    KB 38.4 · צפיות: 19
  • לכידה7.PNG
    KB 504.7 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
פעם גברים לבשו חצאיות , היום נשים לובשות מכנסיים.
סליחה על הסטת האשכול זה פשוט קפץ לי...

• הוסף לסימניות
עוד תמונות של חיילים ולבוש מסורתי בתימן לפני 150 שנה

..

קבצים מצורפים

• 3g11726v.png
    KB 991.8 · צפיות: 17
  • 3g11727v.png
    KB 960.5 · צפיות: 15
  • 3g11729v.png
    KB 950.8 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
תודה לכולם!
אין כמו הנדיבות והעזרה פה, זה פשוט לא יאומן!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה