התייעצות תלונה על טרם ביתר עילית

• הוסף לסימניות
אשמח לעזרתכם:
ביקרנו בטרם בביתר עילית במוצש האחרון, עם הילדה בת כשנתיים, עם חום, לאחר המתנה ארוכה, הרופא בדק ואמר שיש לה דלקת אוזניים בשתי האזניים. ונתן מרשם לאנטיביוטיקה וטיפות.
ושם הוא נתן לה מזרק של אנטיביוטיקה לא מזוהה, ולא איפשר לנו לראות את הבקבוק מה זה ומה התאריך.
הילדה פיתחה פריחה, הלכנו איתה היום (ד) לרופא ילדים בקופ"ח, הוא בדק טוב ואמר שאין לה כלום, הכל נקי, זה סתם וירוס, ורוב הסיכויים שגם לא היה לה כלום.
הילדה קיבלה טיפות ואנטיביוטיקה במשך 4 ימים לחינם! (זה בטח מזיק?!, וקניית התרופות לחינם, הלחץ הנפשי, הדאגה, וכו).

בפעם נוספת שהיינו באותו מקום הריצו אותנו לבית חולים על חום של וירוס.

לאחי עשו שם גבס לשבר ביד שגרם לאיחוי עקום, ונצרך לטיפול ארוך יותר אח"כ.

נראה שיש להם כוונה לחבל בזדון. (הרופאים שם ערבים)

האם יש דרך להתלונן? מה עושים?
נתקלתם גם בסיפור דומה?

נ.ב מהניסיון שלי בטרם בירושלים זה ממש לא ככה, הם מקצועים ואמינים. אולי יש כאן משהו מתחת לאף שלנו בביתר עילית? הם רוצים להזיק לנו בכוונה?

• הוסף לסימניות
ערבי זה ערבי...
בכל מקום של טרם הטיפול שלהם לא משהו.
אני עשיתי אצלהם צילום רנטגן וכמובן ששלושת הצילומים לא הצליחו
ויותר אי אפשר לעשות כי זה קרינה מוגברת.
הלכתי למכבי ושם הצליח בפעם הראשונה.....

• הוסף לסימניות
מוכר וידוע
טרם בירושלים לא פחות סנדלרים...
שתי דוגמאות:
הלכנו פעם עם ילדה שהיה לה חום גבוה, הקאות ושילשולים- הם אמרו לנו שהם לא רואים כלום מלבד משהו מסוכן בראות, הריצו אותנו למיון- ושם ראו שיש לה סה"כ קלקול קיבה
לא הבינו מאיפה טרם הגיע לזה..
דוגמא שניה: הלכנו עם ילדה עם חום גבוה, שיעולים מטורפים ועוד כמה תסמינים,
אחרי כמה בדיקות הם אמרו שלא מצאו כלום, וזה רק צינון, והוסיפו לרשום שניתן להעזר בתרופות סבתא כמו תה ומרק
אחרי יומיים שהמצב לא השתפר ואפילו החמיר- הרופאה מאון ליין הפנתה אותנו למיון - ושם גילו דלקת ראות חמורה- שלא התחילה היום, והיינו מאושפזים למעלה משבוע.
אז המצב הזה הוא גם בירושלים..

• הוסף לסימניות
טרם בכל מקום ידועים כסנדלרים, ושומר נפשו ירחק משם.
גם לי יש כמה דוגמאות על רשלנות.

• הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות
תודה עברתי על ההתכתבות.
תכלס יש מה לעשות?
מישהו יכול לייעץ מניסיון?

• הוסף לסימניות
כשגרתי בביתר טרקתי בטעות את דלת האוטו על הבוהן של הרגל שלי
בטרם עשו צילום ואמרו שבר..
אחר כך הלכתי לאורטופד זה אפילו לא היה נקע.........

• הוסף לסימניות
לנו פעם שמו גבס על היד לילדה (טרם ביתר), הלכנו לביקורת אצל אורטופד אחרי כמה ימים, והוא אמר שאין שם כלום, והוריד את הגבס.
זה היה ממש פאדיחה, אחרי שכל החברות קישטו לה כבר את הגבס :)

אבל גם בטרם במודיעין עילית הייתי פעם עם מכה ביד שהייתי בטוחה שזה שבר, והם אמרו שזה כלום (וגבו ממני תשלום, כי אם באים על כלום זה עולה כסף)
אחרי כמה ימים (עם כאבים מטורפים) מתקשר אלי רופא אורטופד שעובר על הצילומים בטרם, ואומר לי שהוא רואה שיש כן שבר o_O

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
גם בבני ברק הם כאלו, כמספר האנשים שפונים מספר הסיפורים בערך. חוסר אחריות ואכפתיות ובעיקר חוסר מקצועיות ברמה מביכה.
צריך באמת לפנות למשרד הבריאות עם דוגמאות, מאמינה שזה אמור לעזור

• הוסף לסימניות
טרם מודיעין עילית-
הגעתי עם חום גבוה וכאבי גרון,
אמרו חיידק, נתנו לי אנטיביוטיקה שאין להשיג אותה היום ובכמות מטורפת לכל יום..
יומייים אחר כך, התחלתי להרגיש רע.. כל מיני תסמינים מוזרים,
דיברתי עם רופאת משפחה שאמרה לי שאני חייבת להוריד את הכמות לפחות בחצי, ולהשיג רק זאת אנטיביוטיקה כי איתה התחלתי.. (הלכתי לפחות ל5 בתי מרקחת לחפש.. וכל הרוקחים פתחו עלי כאלה עיניים שזה מה שביקשתי..)
זוועה

• הוסף לסימניות
במודיעין עילית
הבעיה שאין לנו כל כך ברירה.... אין מישהו אחר בשעות הלילה או בסופי שבוע.
ולמעשה על צילום רנטגן כהיום בכל שעות היממה שולחים לטרם לצילומים ולבדיקות נוספות .
ופעמים רבות הם מאבחנים דלקת ראות ובאבחון רדיולוג בפועל אין כלום.

בנושא אחר, פעם הייתי בטרם בירושלים וזמן ההמתנה הפנימי היה מלא זמן. לקבל אותך בשביל בדיקה חיצונית ראשונה מקלבים אותך די מהר, אבל אח"כ אפשר להמתין שעות - כאילו הם צריכים להראות שהם מלאים והציבור מגיע אליהם.
אם יהיה ריק, יפסיקו להגיע... כי אז כולם יגידו הנה הוכחה לזה שהם סנדלרים...

• הוסף לסימניות
בשנה שעברה הבת שלי הייתה עם חום גבוה כמה ימים שלא עלו על הסיבה ואחרי שיום אחד היא העלתה חום לרמות מחרידות. טסנו איתה לטר"ם ואחרי שבדקו לה סטיק שתן מהיר ובדיקת דם שיצאו גרועות לקחו לה תרבית כללית ושלחו אותנו למיון כדי לשלול פגיעה בכליות.
במיון היא קיבלה אנטיביוטיקה 2 מנות דרך הווריד ועוד אנטיביוטיקה הביתה ושוחררנו וזה עוד לפני שחזרו תוצאות וידענו אם האנטביוטיקה מתאימה.
טרם היו אמורים לשלוח את הבדיקה למעבדות של הקופה שלי ומשם הייתי אמורה לקבל תשובה.
בינתיים הילדה תוך כדי אנטיביוטיקה שוב מעלה חום לרמות לא הגיוניות ועולה חשד שהאנטיביוטיקה לא מתאימה.
אוקי, מחכים לתרבית שתן.
הרופא התפלא למה עוד לא הגיעה תשובה מיום ראשון (היה כבר יום חמישי)
האחות שלחה פניה למעבדה, מפה לשם ב17:00 חוזרים אלי עם תשובה מהמעבדה של הקופה שלא התקבלה אצלם שום דגימה.
מכאן התחיל מסע להשיג את טר"ם.
מתקשרת אליהם, לוחצת על השלוחה של בית שמש מגיעה למוקד הארצי.
המוקדנית אומרת לי טוב אני אפתח פניה ועד 5 ימי עסקים יחזרו אלייך.
אני: 5 ימים? מה זה יעזור לי? הסברתי לך שזה דחוףףף וזה ילדה עם חום.
היא: אז תפני למיון.
אני: אבל מה יעזרו מיון, הם צריכים את התוצאות של התרבית.
(אם נעשה שוב עכשיו התוצאות לא יהיו אמינות, כי היא אחרי אנטיביוטיקה גם אם לא מתאימה ככה אמר הרופא).
היא: לא יכולה לעזור לך.
אני: תביאי לי את טר"ם בבית שמש.
היא: אני לא יכולה להעביר אותך לשם הם לא יעזרו לך.

מפה לשם צעקות ועצבים, אני כמעט בוכה ומתחננת, היא עושה טובה ומעבירה.
עונה לי המזכירה שם בסניף של בית שמש, אני רואה את התוצאות בתיק של טר"ם. אני אומרת לה אני לא רואה
מתברר שהיא רואה את התוצאות של הסטיק המהיר. מנתקת לי.
שוב דרך חתחתים להגיע לסניף עצמו, עונה לי מזכירה אנטיפתית צורחת עלי שזה בטוח הגיע למעבדה.
ויכול להיות שלוקח זמן לתשובה ולמה אין לי סבלנות, ואני אומרת לה גברת במעבדה אומרים שזה לא!! הגיע!!!
והיא אבל בטופס כתוב ששלחו. אני: אבל במעבדה זה לא הגיע!!!!
צרחה עלי שאני אפסיק לשגע אותה, וזה נשלח ושאני אחכה בסבלנות (מחכה מיום ראשון עד חמישי!)
אמרתי לה שאני אעביר את השם שלה למנהל של הסניף על צורת היחס שלה (צרחה עלי לאורך כל השיחה).
היא נבהלה ואמרה לי שיש משהי שיכולה לבדוק את זה אם זה נשלח, אבל היא עובדת רק בבוקר בימים א'-ה'.
אמרתי לה אני לא הולכת לחכות עד יום ראשון!!!
בסוף תקעה לי איזה רופא אדיב מהמשמרת שהקשיב בסבלנות, אבל לא היה איך לו איך לעזור חוץ מלהגיד לי שאם יש חום עדיין זה לא תקין וללכת למיון...
בסוף השיחה כמעט בכיתי, כי הוא אמר שינסה לבדוק.
תקשיבו טוב, הוא באמת נשמה כי הוא ישב ובדק
וגילה שהתרבית נשארה אצלם במקררים!!! מיום ראשון עד חמישי! ולא נשלחה!!!!

עד היום יש לי טראומה מהם...
ותודה לד"ר בן זאב מסניף בית שמש, היחיד שגילה פנים אנושיות בסיפור הזה.

• הוסף לסימניות
דיברתי פעם עם אחד ממנהיגי הימין הקיצוני (כמובן שלא לציטוט...) שאם הוא היה עובד בבית חולים אז היה דואג שפעם בעשרה טיפולים של ערביים זה לא יצליח, והוסיף שבטוח שזה גם הפוך...

• הוסף לסימניות
כעיקרון
מי שעובד בטרם זה מי שלא התקבל למיון בבית חולים
כמו רוב משתמשי הפורום גם לי יש כמה סיפורים על הסנדלרים שעובדים שם [להוציא טרם של יד שרה שהם מדהימים]
שומר נפשו ירחק מהם אם זה דחוף למיון

• הוסף לסימניות
ואחרי כל כך הרבה מקרים ותגובות אולי כדאי לתבוע אותם? אולי תביעה ייצוגית? אולי להביא את כל הסיפורים לשר הבריאות? אולי יש תקווה לשינוי בגוף הנכלולי הזה?
או שלא? אולי עוד 10 20 שנה ככ. כל בתי החולים יהיו? הערבים ישתלטו על מערכת הרפואה מבפנים וירמו לנזקים מחלות ומוות בטרם עת ח"ו?
מתי יתעוררו הנציגים והממונים?
לאוייבנו לא חסר דרכים לחבל... שהשם ישמור!
זה ממש נושא כאוב ומזעזע!

• הוסף לסימניות
שלום וברכה
בשלב הזה לא אין מה להתלונן ולתבוע.
אם חלילה הם יגלו שבאמת נותר לילדה נזק אז בהחלט נוכל להעביר לך פרטים של עו"ד שמתעסק אם זה.

a0542447189 @ gmail.com

• הוסף לסימניות
אבל גם בטרם במודיעין עילית הייתי פעם עם מכה ביד שהייתי בטוחה שזה שבר, והם אמרו שזה כלום (וגבו ממני תשלום, כי אם באים על כלום זה עולה כסף)
אחרי כמה ימים (עם כאבים מטורפים) מתקשר אלי רופא אורטופד שעובר על הצילומים בטרם, ואומר לי שהוא רואה שיש כן שבר o_O
סיפור כזה קרה לי במיון של ביה"ח יחסית גדול...

• הוסף לסימניות
לנו היה מקרה של התקף כאבים מטורפים בבטן עליונה, ביקשנו מהמוקד הטלפוני של הקופה [לאומית] הפניה למיון עמ"נ שלא נצטרך לשלם אגרת מיון, והם ענו שהם נותנים הפניה רק לטרם, ואם יש צורך טרם מפנים אח"כ למיון.
הגענו לטרם [בי-ם] והם החליטו שמדובר בצרבת, ונתנו מרשם לכדור נגד צרבות.
ביקשנו שיבדקו עוד כיוונים אבל הם התעקשו שזה צרבת ב100%
רק אחרי תקופה והרבה עוגמת נפש התברר שזה אבנים בכיס מרה.
מסקנה - במקרה הצורך עדיף ללכת למיון עם צוות מקצועי, גם אם יעלה יותר כסף.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה