כללי תלת מימד בפוטושופ.

• הוסף לסימניות
יצרתי אות תלת מימד בפוטושופ, ונתתי לה מרקם, הבעיה שהוא נותן לכל חלק מהאות מרקם בנפרד, כך שאין התאמה. תראו את התמונות ותבינו, באות הימנית (הלא גמורה), אני סידרתי את המרקם ידנית (ברגל השמאלית) בצורה שהאות נראית באמת מאבן. אבל בתמונה השמאלית שעשיתי דרך התלת מימד של C6 האות לא נראית באמת מאבן, כי אין המשכיות של האבנים מהחלק הקדמי לצדדים. איך עושים שהיא תיראה אמיתית כמו בימנית?

קבצים מצורפים

• 33.jpg
    KB 409.5 · צפיות: 27
  • הוסף לסימניות
לענ"ד

הדרך האיכותית להגיע לתוצאות מקסימות היא טיפול ידני בכל צדדי האותיות
התוצאה תהיה הרבה יותר מושלמת

• הוסף לסימניות
ידני יהיה הפתרון בשבילך הכי מהיר
ועבודה עם אור וצל בשיטות שילוב (מולטיפלי וסיקריין)
לקח לי 3 דקות ברור שיש איפה עוד לשפר
אם תרצה עוד פרוט בכיף
בצד שמאל יש שם בעיה באבנים כי הקובץ היה לי סגור ולא היה לי תהמשך)

קבצים מצורפים

• 33.jpg
    KB 145 · צפיות: 28
  • הוסף לסימניות
בסון ו-RE העבודה הידנית יפה אבל צריך לטפל בפרספקטיבה, ההטיה של האבנים בעובי האותו לא מספיק טבעית
להוספת ריאליסטיות מומלץ שהפינות לא תהיינה חלק לגמרי, אלא לתת בליטות איפה שאבן ושקעים ברוחים בין האבנים כמו שאמור להראות בפינה של קיר בנוי.
וכן אור וצל וכו ע"פ התבוננות בתמונות

בהצלחה רבה!!

• הוסף לסימניות
wald ו RE, זה הסיבה שאני רוצה לעשות זאת ע"י האפשרות של התלת מימד של פוטושופ, כי שם הכל מושלם, מבחינת אור וצל, ואני יכולה לסדר את גם הבליטות דרך זה, רק הבעיה (כמו צשרואים בתמונה השמאלית) שאין רצף אמיתי לאבנים שבקדמת האות, כך שבצדדים יש את הטסטורה של האבנים בצורה אחרת ולא רציפה.

ניסיתי להשתמש בתבניות המוכנות של פוטושופ, השתמשתי לשם ניסיון בחישוק, זה שבתמונה, הכנסתי את הטקסטורה, והכל חלק (חוץ מהמקום שבו נגמרת הטקסטורה, והיא מתחילה מחדש). שמתי לב שלחישוק יש רק "צד אחד" שעליו מלבישים את הטסקוטרה, לעומת זאת לאות יש "5 צדדים" (כמו בתמונה), אולי אם יש אפשרות להפוך את כל האות לחלק אחד כמו בחישוק ועליו אני ילביש את הטקסטורה, אז הכל יהיה רציף.
אולי את זה מישהו יודע איך לעשות?
תודה רבה..

קבצים מצורפים

• 5.png
    KB 4.2 · צפיות: 27
  • 123.png
    KB 328.8 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
לא כ"כ מסכימה איתך לגבי המושלמות של התלת מימד בפוטושופ
א. אור וצל צריכים להיות יותר דרמטיים בשביל שיראה יפה ומושלם
ב. גם בחישוק שצרפת, הוא מורח את הטקסטורה, יתכן שיש טקסטורות להן זה מתאים, אבל אבנים הם ישרות וכשהם צריכות ליצור צורה מעוגלת הם לא מתעגלות אלא מונחות בעיגול ובגלל שהם ישרות אז אף פעם הקו החיצוני לא יהיה חלק ועגול מושלם.

בקיצור, אין חוכמות, כשרוצים תוצאות ריאליסטיות ומושלמות צריך לעבוד בהתאם ;)

בהצלחה!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה