תלת מימד - לעצמאים בלבד??

• הוסף לסימניות
שלום לכל חברי הפורום הנכבדים.

לפי העבודות הבאמת יפות שאתם מעלים בפורום.. ממש עושה חשק לרוץ וללמוד.
ואכן הייתי בפרוג והתרשמתי ביותר.

אני ממש אוהבת את התחום הזה, ורוצה ללמוד תלת מימד,
הבעיה שאני לא רואה את עצמי עובדת כעצמאית, לפחות לא בעשור הקרוב.

יש עבודה בתחום גם לשכירים??

נא הצעתכם, מניסיונכם - ללמוד או לא???

• הוסף לסימניות
במגזר החרדי אני חושב שאין בכלל.

• הוסף לסימניות
עד שמישהו לא ירים את הכפפה זה לא יקרה.

• הוסף לסימניות
ניתן לעבוד בזה מהבית, במקביל לעבודה הרגילה? כמה זמן לוקח לעשות הדמיה של בניין מבחוץ, לדוגמא?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י efratr;1117616:
ניתן לעבוד בזה מהבית, במקביל לעבודה הרגילה? כמה זמן לוקח לעשות הדמיה של בניין מבחוץ, לדוגמא?

ניתן לעבוד מהבית במקביל לעבודה אחרת, השאלה כמה רוצים לעבוד בתלת מימד, כמה זמן לוקח לעשות הדמיה חיצונית? זה שאלה שקשה לענות עליה, זה תלוי איזה מבנה וכמה הוא מורכב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ip6;1117630:
ניתן לעבוד מהבית במקביל לעבודה אחרת, השאלה כמה רוצים לעבוד בתלת מימד, כמה זמן לוקח לעשות הדמיה חיצונית? זה שאלה שקשה לענות עליה, זה תלוי איזה מבנה וכמה הוא מורכב.

כמובן שהכל תלוי. איך ניתן לעבוד בזה קצת? זה לא כמו גרפיקה שאפשר בשעה להוציא "עבודה קטנה".., הלקוחות העיקריים בתחום הזה, לעבודות שמתאימים למגזר החרדי, - זה בטח אדריכלים, ובעיקר להדמיות בניינים / מוסדות וכו', שההשקעה להדמיה כזו היא רבה ולוקחת זמן. "לעבודות קטנות" אף אחד לא ישקיע הדמיה. לא?

תתקנו אותי אם אני טועה. אני מנסה להבין מה אני הולכת לעשות עם זה אחרי הלמודים..

ותודה על ההענות!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י efratr;1117654:
כמובן שהכל תלוי. איך ניתן לעבוד בזה קצת? זה לא כמו גרפיקה שאפשר בשעה להוציא "עבודה קטנה".., הלקוחות העיקריים בתחום הזה, לעבודות שמתאימים למגזר החרדי, - זה בטח אדריכלים, ובעיקר להדמיות בניינים / מוסדות וכו', שההשקעה להדמיה כזו היא רבה ולוקחת זמן. "לעבודות קטנות" אף אחד לא ישקיע הדמיה. לא?

תתקנו אותי אם אני טועה. אני מנסה להבין מה אני הולכת לעשות עם זה אחרי הלמודים..

ותודה על ההענות!!

זה נכון.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י efratr;1117662:
יש תלת ממד לעורכי וידאו וגרפיקאים, לרוב מדובר על עבודות קטנות יותר למרות שהכל לפי דרישת הלקוח.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ip6;1117663:
השאלה היא למה לא ללמוד תלת מימד ולעסוק רק בזה?

בשנים של גידול הילדים... נח יותר להיות שכירה.
גם תמיד יהיה את הפחד הזה - לעזוב עבודה מסודרת, עם ותק - לחסדי האדריכלים..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י efratr;1117673:
בשנים של גידול הילדים... נח יותר להיות שכירה.
גם תמיד יהיה את הפחד הזה - לעזוב עבודה מסודרת, עם ותק - לחסדי האדריכלים..

זה לא בדיוק נכון מה שכתבתי. ברור שכשיש עבודה טובה יותר, אין בעיה לעזוב את הקודמת.
העניין שבתחום הזה - אין אפשרות להיות שכירים. וחוץ מהעניין של ההתמקצעות, צריך להיות עם גב כלכלי כדי לשרוד.

• הוסף לסימניות
מי שלא בנוי לעבודה כעצמאי לא הייתי ממליץ לו על התחום.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י trew;1117664:
יש תלת ממד לעורכי וידאו וגרפיקאים, לרוב מדובר על עבודות קטנות יותר למרות שהכל לפי דרישת הלקוח.

איזה סוג עבודות זה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י park;1117686:
מי שלא בנוי לעבודה כעצמאי לא הייתי ממליץ לו על התחום.

יורד לי כל האוויר.. זה הדבר שהכי מעניין אותי ללמוד. לגבי פרנסה - זה משהו אחר.

• הוסף לסימניות
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=90035&page=2

ואני אוסיף: כל מילה שם נכונה, תחשבי אם את מעוניינת להשקיע (זמן, כסף וכו'), זה לוקח המון זמן אבל (אני מקווה מאוד שזה גם יהיה) שווה בסוף.

בהצלחה בהחלטה.

• הוסף לסימניות
אני גם מאוד נמשכתי לתחום!! חלמתי עליו הרבה והלכתי ללמוד - התחלתי עם בלנדר בתור נסיון להבין את עולם התלת מימד ולבדוק אם כדאי לי להתקדם הלאה
מנסיוני הקצר - כל מידול ואפילוהקטן והפשוט לוקח שעות!!!
ובמגזר שלנו אין כ"כ מי שישלם לך תמורתו מחיר מלא...
אני די התייאשתי וירדתי מהתחום\
אולי שווה לך גם לנסות קורס בכיוון הזה - שלא דורש הרבה הוצאות זמן וכסף- הקורס הבסיסי קצר והתוכנה חינמית
וכך תקבלי תמונה אמיתית לגביך
הרבה הצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה