כללי תלת מימד

• הוסף לסימניות
ממה שבררתי חסר בשוק
אך התוכנות מורכבות ולא פשוטות
יש קורס מעולה בבית המורה של מ. שוורץ - קורס מקיף ומקצועי וכנראה בחצי מחיר לפחות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיה;315329:
ממה שבררתי חסר בשוק
אך התוכנות מורכבות ולא פשוטות
יש קורס מעולה בבית המורה של מ. שוורץ - קורס מקיף ומקצועי וכנראה בחצי מחיר לפחות

האם יש את הקורס הזה גם בירושלים?

• הוסף לסימניות
הקורס של פרוג הוא קורס מקצועי מאד. עפ"י תוכנית לימודים של מנטור, ומועבר על ידי מנטור, המורים הם מורים שמלמדים גם בבצלאל ובעלי נסיון רב.

לגבי המחיר, אני מציע פשוט לברר ולא להסתמך על אמירות של 'כנראה' וכדומה...

• הוסף לסימניות
בררתי בפרוג. אכן נשמע אמין ומקצועי.

מה שהתפעלתי זה שתמיד ידעתי שללמד תלת מימד זה שנתיים לפחות.

ושמחתי להבין שבקורס קצר יחסית אפשר לקבל את כל הכלים ולהגיע לתוצאות מצוינות.

• הוסף לסימניות
קורס תלת מימד לגברים יפתח בעז"ה בימי חמישי החל משבוע הבא

5/11/09.

לנשים- תבוא הודעה בהמשך.

• הוסף לסימניות
שלא תחיו באשליות כדי להיות מקצוען אמיתי צריך להשקיע הרבה שעות מעבר לקורס ( בזמן הקורס וגם אחרי שהוא מסתיים) והרבה מאוד סבלנות ובכלל צריך לאהוב את זה ולא ללמוד כדי לעשות כסף.

• הוסף לסימניות
ביקשתי מפרוג, ולא חזרו אלי. מישו יודע אם יש קורס לנשים בירושלים? וכן, מה העלות? מי שיודע פרטים, אם אפשר בבקשה... תודה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קליפ;315646:
ביקשתי מפרוג, ולא חזרו אלי. מישו יודע אם יש קורס לנשים בירושלים? וכן, מה העלות? מי שיודע פרטים, אם אפשר בבקשה... תודה!
כנ"ל.

אם אפשר בבקשה ליצור עימי קשר, אני מעוניין מאוד להכנס לקורס.

• הוסף לסימניות
חזרנו לכל מי שפנה.

בהצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קליפ;315646:

נראה לי שפרוג לא מפעילים קורסים בירושלים.
צריך לפנות למרים שרביט לגבי רוב הקורסים, ולגבי תלת מימד אני לא בטוחה, לא מצאתי עדיין קורס מתאים בירושלים.

אם תמצאי לפני, אודה לך אם תודיעי לי
תודה

• הוסף לסימניות
רק שימו לב שזהו קורס בוקר, כך שמי שלומד/עובד (כמוני ):) בשעות הבוקר זה לא יתאים לו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה