כללי תמונה | דרושה תמונה של חופה

• הוסף לסימניות
למישהו יש תמונה של חופה??
חשוב לי בעיקר החלק העליון של החופה,
העמודים פחות.
תודה מראש.......

• הוסף לסימניות
אביגדור תודה,
יש שם תמונות שמתאימות לי.

עכשיו תגיד לי, איך מצאת??
אני עושה חיפוש בפורום של "חופה"
ומקבלת את ההודעה המאכזבת שלצערנו לא נמצאו תוצאות.......

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טפטפת;91570:
אביגדור תודה,
יש שם תמונות שמתאימות לי.
יש לחצן מיוחד בשביל זה... :)

נכתב ע"י טפטפת;91570:
אני עושה חיפוש בפורום של "חופה"
ומקבלת את ההודעה המאכזבת שלצערנו לא נמצאו תוצאות.......

תנסה כעת שוב ותדווח מה קורה.

• הוסף לסימניות
עכשיו מצאתי,
התפללת עלי או מה??

ואתה רוצה גם תודה בלחצן? זה מעלה לך את הרייטנינג או משהו כזה?
אז אני מודה לך בריבוע.

• הוסף לסימניות
גם לצחוק אי אפשר? :)

ו... כן התפללתי. סתאאאם. היה איזה באג קטן שנפתר.

• הוסף לסימניות
אביגדור, לא ענית לי איך פתאום מצאתי.
מה זה, אפליה? על איזה רקע? מה הקריטריונים?
או סתם קריזות??
אפשר לשחד אותו, את מנוע החיפוש??
או לאיים?

• הוסף לסימניות
צריך להיות חלק מהברנז'ה

:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה