תמונה "הנתיבות שלום"

• הוסף לסימניות
איפה אפשר להשיג (בב"ב) תמונה של ה"נתיבות שלום" מסלונים?
מחפשת תמונה מוצלחת ואיכותית מאד!
אשמח לכל מידע!
תודה רבה!!!

• הוסף לסימניות
תחפש אצל חסידי סלונים מבוגרים
בטח יש להם באלבום של החתונה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לאה ורחל;1939043:
תחפש אצל חסידי סלונים מבוגרים
בטח יש להם באלבום של החתונה

תודה,
מחפשת לקנות תמונה על הקיר!

• הוסף לסימניות
מוכרים בירושלים, תנסו amw1800 גימייל קום, הוא מוכר בחסידות עצמה

• הוסף לסימניות
פוטו ציון יש לו תמונות לרשימה ענקית של גדול"י.

• הוסף לסימניות
מסגריית אלכסנדר בתחילת רבי עקיבא

• הוסף לסימניות
כזה

קבצים מצורפים

• 3045.jpg
    1 MB · צפיות: 64
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י אבי100;1939909:

תודה רבה!
היא לא נראית לי מספיק איכותית בשביל להדפיס על הקיר
יש אותה בצורה טובה יותר?

• הוסף לסימניות
אני השתמשתי בה פעם לסוכות ואכן היא לא הכי איכותית אבל אם תמצאו משהו יותר איכותי אודה לכם אם תשלחו לי.

• הוסף לסימניות
תפנה אליי באישי יש לי כמה תמונות יפות

תפנה אליי באישי יש לי כמה תמונות יפות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה