תמונה חדשה

• פותח הנושא YR
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מאוד אהבתי את מה שיצא. מה דעתכם?

קבצים מצורפים

• ילדה עם כובע 1.jpg
    KB 68.4 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
מהמם!
רק הפריע לי עין ימין שפוזלת קצת וגונבת מהמתיקות
חוץ מזה מדהים ביותר!

• הוסף לסימניות
מאוד יפה ומסוגנן.. אהבתי..!
יש בעיה קטנה אבל, בגדול הדמות ריאליסטית לכל דבר, חוץ מהעיניים שהם הרבה יותר מידי גדולות וזה שובר את הזרימה, הבנתי שאת מנסה לעשות אותה מתוקה הכי שאפשר, אבל גזמת עם הגודל אני חושב.. את יכולה להקטין אותם ושעדין יהיו גדולות ביחס לשאר, והאפקט יהיה רק טוב יותר, יותר חשוב- זורם יותר.. זו דעתי.. :)
אבל בלי קשר אווירה נוסטלגית יפה ונעימה, מוצלח מאוד.. :)

• הוסף לסימניות
איזה יופי פשוט מקסים וחמודי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yoyoBL;1050565:
מאוד יפה ומסוגנן.. אהבתי..!
יש בעיה קטנה אבל, בגדול הדמות ריאליסטית לכל דבר, חוץ מהעיניים שהם הרבה יותר מידי גדולות וזה שובר את הזרימה, הבנתי שאת מנסה לעשות אותה מתוקה הכי שאפשר, אבל גזמת עם הגודל אני חושב.. את יכולה להקטין אותם ושעדין יהיו גדולות ביחס לשאר, והאפקט יהיה רק טוב יותר, יותר חשוב- זורם יותר.. זו דעתי.. :)
אבל בלי קשר אווירה נוסטלגית יפה ונעימה, מוצלח מאוד.. :)

תודה על התגובה!
יכול להיות שאתה צודק, אבל אני בכל אופן לא רואה בזה בעיה.

• הוסף לסימניות
מאד מתוק גם אני אהבתי
בקטנה הייתי מוסיפה בכל אופן לובן בעיניים

• הוסף לסימניות
הציור מאוד יפה!
מצטרפת להמלצות על תיקון העיניים. במצב טבעי העפעף העליון נוגע בקשתית. ואף מכסה אותה מעט.
כרגע הן פקוחות במצב לא טבעי.
אבל אם את אוהבת, זכותך :)
בכל אופן עבודה יפה ומתוקה.

• הוסף לסימניות
מאד יפה. אני לא רואה בעיה עם הגודל של העיניים. אני כן חושבת שצריך לעבד עוד את הגוף והידיים, הן שלוש רמות מתחת לפנים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מתלמדת;1050796:
מאד יפה. אני לא רואה בעיה עם הגודל של העיניים. אני כן חושבת שצריך לעבד עוד את הגוף והידיים, הן שלוש רמות מתחת לפנים.
לא הבנתי..

• הוסף לסימניות
ממ..

טוב, תיקנתי אותה וזה מה שיצא:
יותר טוב?
או שהקודם יותר מוצלח?..:rolleyes:

קבצים מצורפים

• ילדה עם כובע ...jpg
    KB 86.1 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
לא יודעת למה לא רואים את התמונה המצורפת..
ניסיתי כמה פעמים..

קבצים מצורפים

• ילדה עם כובע ...jpg
    KB 86.1 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
חבל שלא רואים את התיקונים.
המתיקות והגוונים שבו את ליבי!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה