תמונה מאושרת:)

• הוסף לסימניות
שושיה - התמונה יפהפיה!
ועם כאלה תוצאות אל תחששי לענות חזק לכאלו לקוחות!

• הוסף לסימניות
אגב בקשר לתמונה שבתחילת האשכול: באמת יפהפיה. כשאני הלכתי לצלמת עם ילדותי שאחת מהן גם עם משקפיים בריאותיות (גדולות עגולות ולא יפות) פשוט הורדנו אותן בשעת הצילום בלי לגלות לרופאה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י TIP X;945120:
אגב בקשר לתמונה שבתחילת האשכול: באמת יפהפיה. כשאני הלכתי לצלמת עם ילדותי שאחת מהן גם עם משקפיים בריאותיות (גדולות עגולות ולא יפות) פשוט הורדנו אותן בשעת הצילום בלי לגלות לרופאה.
( הצלצול בלי כוונה) ולפי דעתי המשקפים ממש מתוקות ומוסיפות למתיקות הילדותית.

• הוסף לסימניות
תודה על כל התגובות החמות ו-רבקי פרידמן- לא פרסמתי עצמי עד שלמדתי פוטושופ בסיסי עבור עריכת תמונות הבעיה היא שלא השתמשתי הרבה ולכן הידע קצת נשכח, אני לאט לאט משחזרת ע"מ לעשות את המקסימום ללקוחותי, אבל לא במחיר של דברים לא הגיוניים, מובן?
לגבי המשקפיים, לא רציתי לגרום לאמא תחושה לא נעימה, שכאילו הן מכערות את הילדה, ולכן הדגשתי את המתיקות שלה ובאמת כשבאה לבחור תמונות היא אמרה לי שהיא חששה מאוד אבל זה כ"כ טבעי ומתוק.

• הוסף לסימניות
אה, ותודה על ההערות על הלוגו, הנושא בטיפול...:cool:
(ותודה למנגו)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושיה;945350:
תודה על כל התגובות החמות ו-רבקי פרידמן- לא פרסמתי עצמי עד שלמדתי פוטושופ בסיסי עבור עריכת תמונות הבעיה היא שלא השתמשתי הרבה ולכן הידע קצת נשכח, אני לאט לאט משחזרת ע"מ לעשות את המקסימום ללקוחותי, אבל לא במחיר של דברים לא הגיוניים, מובן?
לגבי המשקפיים, לא רציתי לגרום לאמא תחושה לא נעימה, שכאילו הן מכערות את הילדה, ולכן הדגשתי את המתיקות שלה ובאמת כשבאה לבחור תמונות היא אמרה לי שהיא חששה מאוד אבל זה כ"כ טבעי ומתוק.
זה באמת מתוק, אבל כיום אנשים כבר יודעים בעצמם שמשקפיים זה דבר שלא מצטלם טוב, משלוש סיבות:
1. השתקפות של האור
2. הקטנה של העין
3. "חיתוך" של קו המתאר של הפנים (מאחר והמשקפיים מקטינות את מה שמאחוריהן). קשה קשה להסביר, מקווה שהבנת.

אז התוצאה שלך פה היא סבבה, אבל אני מנחשת שיש לך מהלקוחה הזו גם תמונות שהמשקפיים בעייתיות בהן. לכן עדיף אולי לגוון, חלק ככה וחלק ככה. (אגב, יש מצב שהילדה הזו תהיה ללא משקפיים בעוד כמה שנים. זה קורה. ובמקרה כזה אולי יהיה להם נחמד לראות תמונות שלה בלי משקפיים.)

• הוסף לסימניות
רבקה, רודפת אחרי?:D
במקרה הזה זה משקפיים מגדילות כך שהן מגדילות דווקא את העין אבל בשאר הדברים את צודקת.
רק שקצת הפריע לי שכשהיא חייכה נהיו לה בליטות חזקות תחת לעיניים, איך את ממליצה לרכך אותן להבא? יש מה לנסות להנמיך קצת יותר את התאורה ולגרום לבליטה להשתטח קצת?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושיה;945388:
רבקה, רודפת אחרי?:D
במקרה הזה זה משקפיים מגדילות כך שהן מגדילות דווקא את העין אבל בשאר הדברים את צודקת.
רק שקצת הפריע לי שכשהיא חייכה נהיו לה בליטות חזקות תחת לעיניים, איך את ממליצה לרכך אותן להבא? יש מה לנסות להנמיך קצת יותר את התאורה ולגרום לבליטה להשתטח קצת?

הנמכת התאורה עושה בדיוק את זה, אבל היא היתה גורמת להשתקפות במשקפיים.
אגב, יש משהו מתוק בבליטה הזו, לדעתי, אבל לו זו היתה לקוחה שלי הייתי מחלישה את העוצמה בעריכה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רבקה.;945393:
הנמכת התאורה עושה בדיוק את זה, אבל היא היתה גורמת להשתקפות במשקפיים.
אגב, יש משהו מתוק בבליטה הזו, לדעתי, אבל לו זו היתה לקוחה שלי הייתי מחלישה את העוצמה בעריכה.

איך את היית עורכת?
(כתבי לי, אל תראי לי..)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה