תמונה מטושטשת

• הוסף לסימניות
מהי הדרך הטובה ביותר לחידוד?

• הוסף לסימניות
פוטושופ

• הוסף לסימניות
ממה נובע הטשטוש?

מיקוד לא נכון? תזוזה? איכות אופטית ירודה?

באופן כללי - כמעט ולא ניתן לתקן בצורה טובה תמונה מטושטשת.

• הוסף לסימניות
אין דרך תיקון אלא רק יעול ושיפור לפעמים

• הוסף לסימניות
זה באמת משהו שאני לא יודע ואני ישמח לדעת,, כאשר הצילום לא בפוקוס מלא או שהיה תזוזה של המצלמה במהירוסתסגר תריס נמוכה שייך בכלל לחדד ולתקן או רק קצת..? אני ישמח להסבר קצת מפורט ממי שיוכל לתרום מנסיונו וידיעותיו..
תודה רבה

• הוסף לסימניות
ממה נובע הטשטוש?
אכן, מאיכות אופטית ירודה.
אשמח לדעת באיזו דרך עוד ניתן מלבד החידוד הקל בפוטושופ.

• הוסף לסימניות
לטשטוש שנובע מאופטיקה ירודה, חידוד בפוטושופ לייטרום/acr אמור לעזור מאוד
אני מצרף כאן קישור לשיעור שהעליתי על חידוד דרך acr/לייטרום
לטשטוש שנובע מתזוזה - אם היא מינורית יתכן ואפשר לסדר זאת בפוטושופ
filte>sharpen>smart sharpen באופציה של ה remove אפשר לבחור motion
ואז לסדר את "כיוון התנועה"
עוד דרך שהייתי מנסה אולי - זה פילטר high pass - איתו הייתי אולי עובד באופן נקודתי יותר
מקווה שעזר...

• הוסף לסימניות
תודה רבה!
בפוטושופ ניסיתי ובקושי עזר, ובקשר לקישור הנ"ל אני חסומה, זה משהו שאפשר להעלות לפה? אם כן אשמח מאוד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י usb101;876609:
תודה רבה!
בפוטושופ ניסיתי ובקושי עזר, ובקשר לקישור הנ"ל אני חסומה, זה משהו שאפשר להעלות לפה? אם כן אשמח מאוד.
הנה :

• הוסף לסימניות
חידוד תמונה

שכפול התמונה ועליה פילטר highpass בשילוב שכבות של overlay עם שכבה המקורית,
יוצר חדות וקונטרסט- כמובן לשחק עם שקיפויות ולא להיסחף.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה