כללי תמונה משפחתית

• פותח הנושא sr
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
לקוח ביקש ממני לעשות תמונה בה משולבים כל בני המשפחה (ילדים, נכדים ונינים)
אך יש דרישה: התמונות צריכות להיות מפוזרות בכל התמונה (ילד שוכב על הדשא, מישהו מציץ מהחלון וכו')
יש אולי למישהו כאן רעיון לרקע שבה אוכל לשלב את התמונות? אולי יש דוגמא?
זה משהו דחוף ואין לי הרבה זמן, אנא עזרתכם!

• הוסף לסימניות
אולי ברקע של עצי זית עם הפסוק :בניך כשתילי זיתים.."
או "אילן אילן במה .." עם התמונה שהסתובבה פה... של האילן עם אמת המים.

• הוסף לסימניות
גם אמא שלי משגעת אותי הרבה זמן שאני אעשה לך דבר כזה, אשמח לקבל רקע מתאים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל;69806:
או "אילן אילן במה .." עם התמונה שהסתובבה פה... של האילן עם אמת המים.
אפשר לקבל אותה? לא ראיתי....

• הוסף לסימניות
עיין באשכול זה ותמצא נחת.

• הוסף לסימניות
או רעיונות.
אתה יכול לקחת תמונת נוף משולבת כמו שהעלו באשכול של גלי..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mendalle;70212:
עשיתי דווקא כמה תמונות בסגנון הזה מצ"ב דוגמאות אבל אפשר לעשות אותם על כל ציור מתאים

זה מה שהתכוונתי אבל הם רוצים תמונת נוף ועדיין לא הצלחתי למצוא תמונות בשביל לחבר אותם יחד לתמונה גדולה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מעיינות21;70045:
או רעיונות.
אתה יכול לקחת תמונת נוף משולבת כמו שהעלו באשכול של גלי..

יש למישהו את הקישור לאשכול?

• הוסף לסימניות
האשכול של גלי הכוונה לזה.

אבל יש עוד הרבה אשכולות למשל זה, וחיפוש נוסף יביא עוד הרבה אשכולות, בכל מקרה תמיד תוכל לבקש תמונה ספציפית.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה