כללי תמונה שחור לבן פוטשופ

• הוסף לסימניות
אני מעוניין להפוך תמונה לשחור לבן עם גוון חום (סגנון ישן) בפוטושופ - אני לא זוכר איפה מגדירים זאת?
כמו כן אני רוצה להפוך תמונה לציור - האם יש אפשרות בפוטושופ לעשות זאת או רק באילוסטרטור?

• הוסף לסימניות
אקשן שעושה את זה

שמתי פה אקשן עם 6 אפשרויות שונות לתמונה ישנה/חומה

קבצים מצורפים

• הופך תמונה לישנה (יש 6 סוגים בתוך האקשן(.rar
    KB 5.3 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י שלומי פ;2135071:
כמו כן אני רוצה להפוך תמונה לציור - האם יש אפשרות בפוטושופ לעשות זאת או רק באילוסטרטור?

אתה מתכוון לאופציה של ה - filter בפוטושופ??

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שלומי פ;2135071:
בפילטרים בפוטושופ אתה יכול עם כל מיני מצבים לשנות את התמונה לציור

• הוסף לסימניות
שחור לבן

איפה שמגדירים ל CMYK אפשר להגדיר ל Grayscale ואז כל תמונה הופך לשחור לבן.
לזה התכוונתם?
בהצלחה

• הוסף לסימניות
תראה כאן סרטון הדרכה להפוך תמונה לציור.
יש תמונת אישה.

• הוסף לסימניות
אין מילים. זה מהמם!
לקחתי תמונות ועשיתי לפי ההוראות.
זהירות. ממכר.

• הוסף לסימניות
איזה מדריך מצוין! איך מגיעים למדריכים כאלו?? כמובן עם אינטרנט מסונן

• הוסף לסימניות
העלתי אותם בזמנו, אני חושב שבימים האחרונים האשכול הזה עלה שוב עם סרטוני הדרכה האלו, ואני יעלה אותם שוב למי שרוצה, שלוש תקיות.
הראשון
השני
השלישי
יש אולי כפילות של כמה מהסרטונים.
סה"כ 73 סרטוני הדרכה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה