כללי תמונה של החזון איש

• הוסף לסימניות
האם יש למשהו תמונה איכותית של החזו"א.
יעזור לי מאוד.

• הוסף לסימניות
ראיתי אשכול

חפש באשכולות הקודמים, לא זוכר איפה. יש כמה תמונות של החזו"א.
אולי מישהו יעלה קישור?:confused:

• הוסף לסימניות
יש בפוטו פרוג, אבל אני מתכוונת לתמונה יותר טובה.

יש כאן אפשרות חיפוש?

• הוסף לסימניות
ודאי, למעלה בחפש.
אבל לא מצאתי שום אשכול על החזון איש.

• הוסף לסימניות
יש לי תמונה.
אך אי אפשר להשתמש בה למשהו מסחרי בלי אישור מפוטו ציון ב"ב
אם תרצה אשלח לך

• הוסף לסימניות
חזו"א

קרן השביעית מתחילת הקמפיין מפרסם כל הזמן תמונה מאוד ברורה,
אולי תבקש מהם (1800-300-544) או מהמשרד פרסום, (נראה לי, טריו).

קבצים מצורפים

• scan0031.jpg
    KB 199.8 · צפיות: 37
  • הוסף לסימניות
אני לא מצליחה למצוא דרך חיפוש.
אני צריכה את זה לעלון ביה"ס, ולא לפרסום

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אביגדור;40726:
קרן השביעית מתחילת הקמפיין מפרסם כל הזמן תמונה מאוד ברורה,
אולי תבקש מהם (1800-300-544) או מהמשרד פרסום, (נראה לי, טריו).

המשרד הוא "תוצאות אפקטיביות" ואמרתי שמי שרוצה את התמונה אשלח לו במייל רק שישלח לי את המייל שלו בפרטי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה