כללי תמונה של חסידים רוקדים- דחוף!

• פותח הנושא dn
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
עשיתי חפוש , מצאתי אשכולות בנושא אבל התמונות לא עולות (אני צריכה דווקא תמונה יפה ואיכותית ולא וקטורי).
אשמח אם משהו יוכל להעלות!

• הוסף לסימניות
העלו כבר, תן לי לחפש...
הנה!

שבוע טוב אחינו

קבצים מצורפים

• צלליות רוקדות copy.ai
    KB 57.9 · צפיות: 139
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י ami18;455538:
העלו כבר, תן לי לחפש...
הנה!

שבוע טוב אחינו

כמו כן... :)אתה יכול להוריד מגוגל- העטיפה של יידל "לב אחד"!

• הוסף לסימניות
עמי, תודה. את זה מצאתי אבל אני צריכה תמונה.
שוקי, תוכל אולי להוריד לי מגוגל? אני חסומה וזה דחוף לי מאד!
האם זה באיכות טובה? אני צרכיה משהו שאוכל להגדיל אוותו לגודל לש לפחות 70/70

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• 2034.jpg
    KB 26.4 · צפיות: 125
  • חסידים רוקדים.jpg
    KB 6.4 · צפיות: 121
  • rikud.jpg
    KB 106.6 · צפיות: 111
  • הוסף לסימניות
תודה על העזרה המהירה.
אני מחפשת משהו בסגנון הזה:
ודרך אגב, באיזו דרך אני חותכת במקום של השיער בצורה הכי מדויקת?

קבצים מצורפים

• רוקד 2.pdf
    KB 933.2 · צפיות: 131
  • הוסף לסימניות
התמונה שהעליתי , מפרסומת של שטריימל סענטער לפני כמה שנים.
אולי יש אותה למשהו באיכות קצת יותר טובה?

• הוסף לסימניות
נו מה הבעיה? תעברי על הדמות הזו באילוס ויש לך צללית מצוינת. (אלא אם כן את רוצה דמות ולא צללית)

• הוסף לסימניות
אני לא רוצה צללית! אני צריכה דווקא תמונה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה