כללי תמונה של חץ וקשת

• הוסף לסימניות
אני פונה אליכם לאחר יאוש...
חיפשתי המון המון תמונה של חץ וקשת... בכל האתרים שאני מכירה.
ו... לא מצאתי.
אני לא צריכה את המטרה- את זה מצאתי המון. אני צריכה חץ וקשת ואם יש גם את הנרתיק של החצים- תע"ב... וגם בלי הבנ"א שמחזיק. אלא מונחים סתם כך. (אפשר עם בנ"א אבל בצורה שיהיה אפשר להוציא את החץ והקשת מהרקע)

אולי יש למשו רעיון איפה אפשר למצוא? או אולי יש למשהו תמונה כזו ויכול להעלות?

תודה רבה... אתם ממש מצילים אותי...

• הוסף לסימניות
002.jpg

\

Yumi-p1000624.jpg

קבצים מצורפים

• 2009060774607556.jpg
    KB 71.2 · צפיות: 44
  • הוסף לסימניות
כהנמן. תודה! (פעם הבאה כשאצטרך תמונות אפנה אלייך באישי...;) איך את מצליחה למצוא???)
האחרונה מתאימה לי, אבל היא כל כך דקה שכאשר אני צורבת אותה מהרקע היא נבלעת לי בעיצוב... אהיה חצופה אם אבקש קשת עבה ורחבה כזו שתופסת מקום? משהוא כמו זה? יש מצב לכזה דבר? אפילו בתשלום... אני כבר לאחר יאוש...

תודה לכולם...

• הוסף לסימניות
בשמחה את מוזמנת לנסות..

יש לי תמונות כאלה אבל הבעיה שאנשים נמצאים שם גם וזה נראה לי יהיה גזירה איומה אם תורידי אותם...

• הוסף לסימניות
לא תמונה אבל אולי יעזור
בהצלחה

קבצים מצורפים

• רעד חץ.JPG
    KB 43.4 · צפיות: 49
  • modernbow.JPG
    KB 28.2 · צפיות: 42

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה