כללי תמונה של חשבונית מס ומעטפה לפי הכללים

• הוסף לסימניות
אני צריכה תמונה של חשבונית מס ותמונה של מעטפה לפי הכללים או אם מישהו יכול להסביר לי את הבללים במעטפה איזה צד כותבימ מה

• הוסף לסימניות
במעטפה של בית עסק, מהצד הסגור: מעצבים את פרטי השולח: לוגו, כתובת וטל', לכבוד... וכו',
לשים לב שבחלק התחתון ישאר רווח של כ-1.5 ס"מ ללא כיתוב.
בחשבונית מס צריך להיות שם בית העסק, מס עוסק מורשה או ח.פ, תאריך, מס' חשבונית ע"פ סדר רץ, פרטי העסקה, מחיר ללא מעמ, מעמ ומחיר כולל מעמ. ניתן לשלב בפנים גם קבלה: סכום, צורת תשלום, לתאריך__ .

• הוסף לסימניות
במעטפה של בית עסק, מהצד הסגור: מעצבים את פרטי השולח: לוגו, כתובת וטל', לכבוד... וכו',
לשים לב שבחלק התחתון ישאר רווח של כ-1.5 ס"מ ללא כיתוב.
בחשבונית מס צריך להיות שם בית העסק, מס עוסק מורשה או ח.פ, תאריך, מס' חשבונית ע"פ סדר רץ, פרטי העסקה, מחיר ללא מעמ, מעמ ומחיר כולל מעמ. ניתן לשלב בפנים גם קבלה: סכום, צורת תשלום, לתאריך__ .

• הוסף לסימניות
לשים לב שבחשבונית מס יהיה רשום:
חשבונית מס מס' ___

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ארגמןסטודיו;797405:

יהיה לי יותר קל להבין אם יהיה לי תמונה של חשבונית מס...

בכל אופן תודה על ההסבר (של המעטפה) עזר לי מאוד....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה