כללי תמונה של טוסט נקניק

• הוסף לסימניות
אני מחפשת בנרות תמונה טובה של טוסט נקניק. (אמור להופיע בגודל 1.5*1.5 מטר)
לחמניה עם פסי טוסט שבתוכה פסטרמה (מצורף).
בכל האתרים שחיפשתי התמונות מופיעות עם תוספות גבינה למינהן (גוועלד...)
יש למישו מושג איפה אפשר למצוא? אולי יש למישו תמונה כזו?
אם לא נצטרך לצלם ואנחנו דחוקים בזמן...

תודה מראש לעוזרים!

קבצים מצורפים

• טריפל-מיט-6.jpg
    KB 275 · צפיות: 30
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י עידית עזרא;1848967:
אני מחפשת בנרות תמונה טובה של טוסט נקניק. (אמור להופיע בגודל 1.5*1.5 מטר)
לחמניה עם פסי טוסט שבתוכה פסטרמה (מצורף).
בכל האתרים שחיפשתי התמונות מופיעות עם תוספות גבינה למינהן (גוועלד...)
יש למישו מושג איפה אפשר למצוא? אולי יש למישו תמונה כזו?
אם לא נצטרך לצלם ואנחנו דחוקים בזמן...

תודה מראש לעוזרים!

אם מצאת תמונה שמתאימה לך בהכל מלבד הגבינה, פשוט תוציאי אותה. אני חיפשתי המון המון ולא מצאתי אלא רק בשר וחלב ביחד, בסוף פשוט הסתרתי את הגבינה עם חסה.. זה לא במחשב הזה, אחרת הייתי מעלה לך בשמחה. (זה גם לא היה טוסט אלא לחמניה..)

• הוסף לסימניות
הכי טוב לצלם בלבד כך יהיה לך בדיוק מה שאתה רוצה ובפרספקטיבה המתאימה

• הוסף לסימניות
הרבה יותר פשוט לצבוע את הגבינה באותו גוון של הנקניק

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה