כללי תמונה של כתובה | יש למישהו?

• הוסף לסימניות
אני יודע שזה בקשה לא סטנדרטי,
אבל אם בכל זאת יש למישהו תמונה של כתובה (יש אשכולות על זה, אבל לא מצאתי עם תמונה) אודה מאוד.

• הוסף לסימניות
למה הכוונה? למסגרת או גם לכיתוב?
כאלה דברים עוזרים? אם כן אז יש לי עוד הרבה.... (יש לי גם הרבה מסגרות ריקות של כתובות)
הבעיה היא שמדובר בקבצים שככל הנראה הגיעו מהאינטרנט אבל הם אצלי במחשב כמה שנים טובות.
כך שאין לי מוגשג בנוגע לזכויות יוצרים. השערה שלי, שאין לזה זכויות יוצרים. אבל זו רק השערה.

אם זה עוזר אשמח לשלוח עוד.

קבצים מצורפים

• lrg4.jpg
    KB 32.4 · צפיות: 32
  • lrg15.jpg
    KB 59.7 · צפיות: 26
  • הוסף לסימניות
תפרט מה בדיוק צריך
כתובה מעוטרת
כתובה ישנה

• הוסף לסימניות
לא משנה מה בדיוק. שיראו שזה כתובה.
לשם שינוי תודה. אם יש באיכות יותר טובה זה גם יכול להיות טוב.
תודה לכולכם!

• הוסף לסימניות
ונתנו, יש לי כ"כ הרבה שקצת מורכב לי לבדוק איכות של כל אחד.
נראה לי שכל הקבצים הם רק 72DPI:(.
ומצאתי כמה שהיו נראים לי בסדר.
אם האיכות הזו מספיקה אשלח עוד-

קבצים מצורפים

• rstoscana.jpg
    KB 73.8 · צפיות: 31
  • spring3.jpg
    KB 385.5 · צפיות: 25
  • pillars3.jpg
    KB 345.2 · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
אם זה יעזור לך אז בבקשה...

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    2.9 MB · צפיות: 27
  • הוסף לסימניות
ונתנו, יש לי מתנה בשבילך. מאגר של כתובות ישנות סרוקות באתר בית הספרים. יש שם דברים מדהימים.
http://jnul.huji.ac.il/dl/ketubbot/

• הוסף לסימניות
צריך כתובה חדשה בתמונה איכותית יש?

• הוסף לסימניות
:confused:אולי תסבירו לי למה לאחרונה צצים כל מיני אשכולות ישנים וקמים לתחיה?:confused:;):rolleyes:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה