כללי תמונה של משלוח מנות?

• הוסף לסימניות
איך ניתן להוריד מהאתר הזה באיכות גבוהה את התמונות של משלוח מנות פורים וכו'
לא ברור...???

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bathen;717779:
איך ניתן להוריד מהאתר הזה באיכות גבוהה את התמונות של משלוח מנות פורים וכו'
לא ברור...???

להקיש על התמונה להגדלה, ואז לבחור בלחצן הימני 'שמור בשם'.
וזהו!:)

• הוסף לסימניות
שלום גרף הול :)
אני עושה הגדלה ומעתיקה או שומרת בשם וזה עדין לא באיכות גבוהה, איכות גבוהה זה מעל 1 מגה ככה לימדו אותי, יש דרך אחרת?

• הוסף לסימניות
כיוון שגם כך התמונות לא באיכות משהו...
שנה שעברה הפכתי את הרשת ולא מצאתי משהו נורמאלי, בסוף קניתי מאתר http://www.picjew.com
תמונה מהממת, באיכות טובה וגם יצא לי לא מאוד יקר.

• הוסף לסימניות
יש לי, אם עוזר לכם, תמונות ממשלוח המנות שהבאתי לשוויגער בתור כלה, לפני 5 שנים.
אין ספק, זה לא משלוח מנות סטנדרטי...

(וסתם נחמד לגלות קליק מהסוג שכבר לא נמצא היום על המדף. דווקא חבל :rolleyes: )

צפה בקובץ המצורף 117164

קבצים מצורפים

• משלוח מנות.jpg
    1.9 MB · צפיות: 65

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה