כללי תמונה| שער פתוח

• פותח הנושא MV25
  • פורסם בתאריך
מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
לא נעים לי לבקש כל כך הרבה
אני צריכה שער פתוח
משהוא שמתאים ל"פתח לנו שער"
כמה שחיפשתי באתרים שונים לא הצלחתי למצוא

• הוסף לסימניות
תודה פוס. הצלחת לפתוח את שערי הפה לחיוך...
יש משהוא אטרקטיבי לשערי שמיים?

• הוסף לסימניות
אז הסתדרתם? לא צריך עוד?

• הוסף לסימניות
גם אני הייתי צריכה פעם שער ל"פתח שערי שמים" ולא מצאתי...
בסוף בניתי שער ויקטורי ושתלתי אותו בתמונה של מדרגות עד השמים (מכירה?!), יצא יפה מאוד והלקוחה היתה מרוצה - אבל זה היה מיועד "רק" לתעודה של גן...

• הוסף לסימניות
דווקא הילדה לא נראת מחייכת, לא הבנתי....

• הוסף לסימניות
גרפוטו, התמונה העלת להם חיוך - הרי לא לתמונה כזו הם התכוונו כשביקשו תמונה ל"פתח שערי שמים"...

• הוסף לסימניות
שערים...

זה מה מצאתי

קבצים מצורפים

• 83769.rar
    2.3 MB · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
יש עוד משהוא אולי?

• הוסף לסימניות
אם מתאים לך בהסגנון הזה יש לי עוד

קבצים מצורפים

• DQ075.JPG
    KB 483.3 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
סוף סוף.
תודה רבה.
אשמח לקבל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה