תמונה שצילמתי

• הוסף לסימניות
..

קבצים מצורפים

• בית המדרש_K.png
    KB 957.2 · צפיות: 30
  • הוסף לסימניות
להעביר בבקשה לפורום צילום :D

• הוסף לסימניות
ואוו עבודה יפייפיה
אני לא יודע אם השתמשת עם בVolumetric אבל האובך שנכנס מהחלונות ממש משדרג את התמונה, האמת שאני מניח יותר שזה נעשה בPP.
כל הכבוד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י trew;1224849:
ואוו עבודה יפייפיה
אני לא יודע אם השתמשת עם בVolumetric אבל האובך שנכנס מהחלונות ממש משדרג את התמונה, האמת שאני מניח יותר שזה נעשה בPP.
כל הכבוד.

האובך נעשה ב photoshop.

• הוסף לסימניות
יפה שרוליק, האמבטיות קצת שרופות מדי.

• הוסף לסימניות
עבודה יפה מאוד
אני חושב שהאפקטים קצת חזקים מכדי להיות ריאליסטיים - הזוהר של התאורה והאובך. אולי גם קצת להפחית מהברק של העץ.

איך מצרפים את התמונה כך שרואים אותה בהודעה ולא רק כקישור לחלון נפרד?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Davidya;1225202:
עבודה יפה מאוד
אני חושב שהאפקטים קצת חזקים מכדי להיות ריאליסטיים - הזוהר של התאורה והאובך. אולי גם קצת להפחית מהברק של העץ.

איך מצרפים את התמונה כך שרואים אותה בהודעה ולא רק כקישור לחלון נפרד?

תודה.

שומרים את התמונה בפורמט PNG ודואגים שיהיה פחות מ 1 מ"ב.

• הוסף לסימניות
עבודה יפיפיה!!!
(לא הבנתי אגב את הקטע של החלונות בצדדים, הם נראים חתוכים)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יניב;1226040:
עבודה יפיפיה!!!
גנבת לי את המילים...
וחוצמיזה הכל יפה :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יניב;1226040:
עבודה יפיפיה!!!

החלונות בצדדים בחיצוני הם חלון אחד גדול, עושים את זה בהרבה מקומות, קוראים לזה קיר מסך חלון לכל אורך הבניין ובפנים זה מחולק., איך מסתדרים עם זה בבניה? אין לי מושג, אבל כך זה אמור להראות.

• הוסף לסימניות
יופי של עבודה
רנדר חד,ברור וריאליסטי.

(גם לי היה נראה מוזר הקטע של החלונות-אבל לא מתערבת לאדריכל...)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה