כללי תמונה תלת מימדית

• הוסף לסימניות
למישהו יש רעיון איך אני עושה שהתמונות שעל המשאית (בקובץ המצורף)
יראו לא כתמונות דבוקות על המשאית,
אלא כהצצה לתוך חדרים?

קבצים מצורפים

• משאית עם חלונות.jpg
    KB 132.9 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
איפה הקובץ?!

• הוסף לסימניות
לפני הכל לא הייתי ממליצה לשים תמונה כזו של שירותים וכו' יכול להיות שזה חלק מהענינים של הלקוח אבל עד לשים אותם לתצוגה כך על המשאית
קצת לא נעים!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חלומי;782109:
לפני הכל לא הייתי ממליצה לשים תמונה כזו של שירותים וכו' יכול להיות שזה חלק מהענינים של הלקוח אבל עד לשים אותם לתצוגה כך על המשאית
קצת דוחה!
זו לא אמורה להיות פרסומת על משאית.
אלא תמונה של משאית ובה חדרי תצוגה שנמצאת בתוך חוברת הסברה של יד שרה

• הוסף לסימניות
עכשיו ,לענין, מישהו יכול לעזור לי?

• הוסף לסימניות
אני חושבת שזה קשור לזווית הצילום אם את שמה את התמונה הזו של המשאית בפרונט תשימי גם תמונות בפרונט ממש בלי שום זוית והטיה וכך זה יראה טוב בהצלחה!

• הוסף לסימניות
זה בעייתי שהחדרים לא מסודרים בפני אותו דבר כי אלו 3 חלונות שווים במשאית, ולכן קשה לתת תחושה שמדובר בחדרים.
הייתי מציעה לנסות, לשים וילונות בחלונות, או סורג, או אדן חלון, או כל דבר אחר שיתן תחושה שמדובר בחלון אמיתי. אולי שהרקע מסביב יראה כמו קיר של בית, וכן על זו הדרך.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
--

קבצים מצורפים

• משאית עם חלונות.jpg
    KB 127.8 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
ראשית-נראה לי ששינוי במיסגור התמונות יועיל פה,
שנית - הפרופורציה בין המשאית לתמונות לא טובה: או להגדיל את המשאית או להקטין את התמונות

• הוסף לסימניות
מרחקי הצילום ב-3 התמונות חייבים להיות שווים.
איך ייתכן שמדובר בהצצה ל-3 חדרים מקבילים, כאשר התמונה הימנית מצולמת בקלוז-אפ בעוד האחרות מצולמות בלונג-שוט?
כמובן שגם הפרספקטיבה בכל התמונות חייבת להיות זהה.

• הוסף לסימניות
1. תמונה אחת בלבד עדיפה.
2. עומק הצל חייב להגיע לבין שליש עד חצי (!) מהתמונה, כמובן שאפשר צל בהיר יותר.
3. חייב להיות פרופורציה נכונה בין המשאית ורוחב התמונה, ז"א, רוחב חדר הרבה יותר גדול מעומק.
4. לא קל לעשות את זה בפועל. מנסיון.

• הוסף לסימניות
הכהייה והבהרה

קודם כל לתת בתמונה האמצעית הבהרה כמו שיש על המשאית
וכן לתת על הימני והשמאלי צת הכהייה

• הוסף לסימניות
קודמי אמרו את רוב התגובות שרציתי לומר
עוד משהו - אם המשאית תהיה ריאליסטית יותר, או תמונה אמיתית, זה יראה "אמיתי" יותר. אי אפשר לקחת תמונות פוטו ולהדביק על אילוסטרציה ולצפות שזה ישתלב...

פעם עיצבתי משאית (אמיתית, לא כחלק מפרוספקט) עם "חלונות" - אולי זה יתן לך השראה. הקבצים כאן הם סקיצות בלבד.

קבצים מצורפים

• Bus2.jpg
    KB 434.1 · צפיות: 10
  • Bus3.jpg
    KB 452.6 · צפיות: 12
  • Bus4.jpg
    KB 489.8 · צפיות: 10

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה