כללי תמונה

• הוסף לסימניות
למי יש תמונה כזו באיכות יותר גבוהה?
תודה רבה

קבצים מצורפים

• 1187880_pile_of_books__4.jpg
    KB 7.6 · צפיות: 4
  • הוסף לסימניות
לא בדיוק אותה תמונה אבל אולי זה יעזור, אין לי מושג לגבי זכויות יוצרים, באדיבות גוגל וsxc

קבצים מצורפים

• bigstockphoto_Books_39303.jpg
    KB 849.5 · צפיות: 7
  • books%20stack-gif.gif
    KB 139.8 · צפיות: 10
  • booksstackxx.jpg
    KB 194 · צפיות: 20
  • 437783_66076200.jpg
    KB 850 · צפיות: 5
  • הוסף לסימניות
בבקשה

זה נראה לי איכותי

קבצים מצורפים

• ספרים.jpg
    KB 479.7 · צפיות: 30
  • הוסף לסימניות
חבל שבכל האשכול הזה לא מופיעה אפיול פעם אחת המילה ספרים, ערימת ספרים, ספר וכד'
מי שחפש בעתיד, לא נראה שימצא את האשכול הזה.

• הוסף לסימניות
סליחה על השאלה, איך יוצרים תגית?
אני מנסה להוסיף לאשכול זה תגיות אך אני מגיעה לחיפוש תגיות ולא ליצירת תגית חדשה לנושא זה.
אשמח למידע בנושא.

• הוסף לסימניות
אכן לא הצלחתי...
פתחתי ב'חלון חדש' והוספתי 'ערימת ספרים'

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ישראלה;346529:
סליחה על השאלה, איך יוצרים תגית?
אני מנסה להוסיף לאשכול זה תגיות אך אני מגיעה לחיפוש תגיות ולא ליצירת תגית חדשה לנושא זה.
אשמח למידע בנושא.

בצד שמאל של שורת התגיות יש את 'ערוך תגיות' לוחצים ומוסיפים

• הוסף לסימניות
תודה רבה רבה!

• הוסף לסימניות
בקשר לתגיות - כשאני פותחת אשכול חדש שמישהו כתב, ויש לי רגע פנוי, אני מיד מוסיפה תגיות לנושא. למה שלא יהיה קל למישהו בעתיד?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה