כללי תמונות איכותיות של כיפות ושל כובעים (לאחר חיפוש בפורום)

• הוסף לסימניות
אני זקוקה לתמונות איכותיות -ללא חשש פגיעה בזכויות יוצרים- של כיפה:
סרוגה, גורית, נחנחית, ירמולקע (של הרעבאראלאך) , רגילה עם סרט, רגילה בלי סרט. לבנה מבריסטול (שחילונים לובשים בכותל).

וכן של כובעים:
שמש, טמבל, גרב, וכל כובע שחילוני מבוגר לובש מידי פעם.

תזכו למצוות!
זה מאוד דחוף לי ,אשמח להענות!

• הוסף לסימניות
בבקשה!!
מי יכול לעזור לי?

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• images (2).jpg
    KB 7.7 · צפיות: 37
  • images (5).jpg
    KB 12.1 · צפיות: 30
  • images (4).jpg
    KB 7 · צפיות: 32
  • 200px-Na-nach-nachma-yarmulke.jpg
    KB 9.9 · צפיות: 33
  • p_200015_4733_IMG_4336.JPG
    KB 13.4 · צפיות: 38
  • הוסף לסימניות
צולם במצלמה ביתית, אפשר לסדר עם פוטושופ

קבצים מצורפים

• IMG_2223.JPG
    2.3 MB · צפיות: 33
  • IMG_2224.JPG
    2.3 MB · צפיות: 30
  • IMG_2225.JPG
    2.4 MB · צפיות: 32
  • IMG_2226.JPG
    2.2 MB · צפיות: 35
  • הוסף לסימניות
תודה רבה מושיקו!!

• הוסף לסימניות
תודה לכולם, אני זקוקה לעוד!
כובעים מכל הסוגים מכל הסגנונות והעמים,
תזכו למצוות!!

• הוסף לסימניות
...

קבצים מצורפים

• כובעים.rar
    KB 977.8 · צפיות: 35
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני זקוקה לעוד תמונות, ועכשיו בעיקר של כובעים חרדיים: שטריימל, ספודיק, קנייטש, כובע עגול, נמוך, גבוה, כיפות מכל הסוגים והמינים. וכדו'..
אני זקוקה לתמונות מונחות על משטח, ולא לבושות על מישהו.
נא לציין של מי הזכויות, ואם לא ידוע - נא לציין זאת.

תודה רבה!
ותזכו למצוות!
זה מאוד דחוף לי!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה