דרוש מידע תמונות אשליה אופטית, תלת מימד, מישהו מכיר? דחוף!!

• הוסף לסימניות
בילדותי היו תמונות של אשליה אופטית, שבמבט שטחי נראים כמו רקעים בטקסטורה אחידה, אבל כשמעמיקים בתמונה, היו רואים עצמים בתלת מימד.
ניסינו לחפש בגוגל, אך היות ואיננו יודעים איך נקראים תמונות אלו, לא הצלחנו למצוא.
אם מישהו מבין למה התכוונו ומכיר את התמונות הללו, נשמח מאד שייכוון אותנו מהיכן ניתן להשיג אותם.
אנחנו זקוקים להם בדחיפות לצורך עניין מסויים.
תודה רבה!!

• הוסף לסימניות
יש לי בסרטונים.
תוכלי לכתוב מייל ואשלח לך.
אולי תחפשו "תעתועי ראיה"

• הוסף לסימניות
יש לי בסרטונים.
תוכלי לכתוב מייל ואשלח לך.
אולי תחפשו "תעתועי ראיה"
תודה רבה!
אבל אנחנו צריכים את זה בתור תמונות לתליה על הקיר...

• הוסף לסימניות
תנסי לכתוב בגוגל "אשליה אופטית"
ואז ללחוץ על תמונות.
זה הביא לי מלא תמונות שיכולות להתאים.

• הוסף לסימניות
בילדותי היו תמונות של אשליה אופטית, שבמבט שטחי נראים כמו רקעים בטקסטורה אחידה, אבל כשמעמיקים בתמונה, היו רואים עצמים בתלת מימד.
ניסינו לחפש בגוגל, אך היות ואיננו יודעים איך נקראים תמונות אלו, לא הצלחנו למצוא.
אם מישהו מבין למה התכוונו ומכיר את התמונות הללו, נשמח מאד שייכוון אותנו מהיכן ניתן להשיג אותם.
אנחנו זקוקים להם בדחיפות לצורך עניין מסויים.
תודה רבה!!
יש לי מסרתי על החומר הזה שיעור.
תביאי כתובת ואשלח לך

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה