תמונות בדפוס אופסט

• הוסף לסימניות
אודה מאוד לעונים, אני שמה לב לאיזו תופעה: בכל פעם שאני משלבת תמונה תקינה מבחינת תאורה במודעה שמודפסת בדפוס אופסט היא יוצאת חשוכה, ויש לציין שאלו תמונות שיוצאות מצויין בפיתוח רגיל, מה אני אמורה לעשות למעשה, להבהיר בפוטושופ בצורה קיצונית עבור דפוס אופסט? כי מבחינת החשיפה בצילום עצמו מדובר בחשיפה הרצויה.

• הוסף לסימניות
?
לא קרה לאף אחד הבדלים כאלה?

• הוסף לסימניות
בפורום עיצוב גרפי או הדפסה ידעו לענות לך מקצועי יותר.

נתקלתי בזה בעריכת תמונות לספר השיאים, התבקשתי להוסיף בעריכה הבהרה וקונטרסט יותר מהרגיל, כי בהדפסה רגילה זה יצא כהה יותר ... זה כנראה מוכר.

• הוסף לסימניות
צריך לעבוד בתצוגת אופסט.
לא יודעת איך מגדירים את זה.

• הוסף לסימניות
אגב אני מגדירה את הצבעים CMYK, אם יש עוד משהו שצריך לעשות אשמח לדעת מה...שאלתי גם בעיצוב גרפי

• הוסף לסימניות
נותנים לגרפיקאים להתעסק בזה

הבאה לדפוס זאת תורה שלמה שכדאי להכיר
אך לא לקחת אחריות

בשביל זה יש גרפיקאים ואנשי דפוס

• הוסף לסימניות
ברור שזה עדיף אבל מדובר פה במשהו שלא משתלם לי לשכור בשבילו מישהו שמבין בזה יותר ממני, זה מודעה שעיצבתי לעצמי והעיצוב חמוד ועושה עבודה טובה רק שביני לבין עצמי אני מתבאסת שיצא חשוך יחסית, לכן אני שואלת אם אפשר לפתור את זה להבא.

אגב אני רואה הבדל גם בין הדפסות שונות של תמונה בלבד על קנווס-במקום אחד יכול לצאת מעולה ובאחר פשוט חשוך- אותה תמונה, אז אני מנסה להבין ממה זה נובע ואיך יודעים איך לסגור.

• הוסף לסימניות
פשוט תבהירי את התמונה לפני שאת שולחת לעיתון...
אחרי פעם אחת שנופלים עם זה לומדים לפעם הבאה...

• הוסף לסימניות
אכן, תמיד צריך להבהיר לפני ההדפסה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה