תמונות הרוסות

• הוסף לסימניות
העברתי תמונות בדיסק אונקי ועכשיו אני רואה שחלק מהתמונות נמצאות אבל אף תוכנה לא מצליחה להציג אותם
התמונות הם בקבצי JPG ניסיתי גם להמיר לכל מיני בפורמט פקטורי וכותב לי ההמרה נכשלה
לכאורה הקבצים נראים באותו גודל שהם היו לפני זה
שאלתי האם מישהו יודע פיתרון או תוכנה שתעזור וכדו'

• הוסף לסימניות
הבעייה היא שאין לי מושג מדויק מה כל תמונה ואני לא רוצה להעלות דברים אישיים

• הוסף לסימניות
תודה,
ניסיתי לשלוח לך בהודעה פרטית אבל אני לא יודע איך לעשות את זה..

• הוסף לסימניות
טוב מאוחר יותר מלא כלום
ראיתי את התמונות ששלחת רק עכשיו
העברתי תמונות בדיסק אונקי ועכשיו אני רואה שחלק מהתמונות נמצאות אבל אף תוכנה לא מצליחה להציג אותם
אף תוכנה גם לא תוכל להציג אותם
התמונות הם בקבצי JPG ניסיתי גם להמיר לכל מיני בפורמט פקטורי וכותב לי ההמרה נכשלה
וגם אין תוכנה בעולם שתוכל להמיר את זה
לכאורה הקבצים נראים באותו גודל שהם היו לפני זה
כן הם כנראה באותו גודל אבל מלא עם כלום (0x00 לכל אורכו של הקבצים)
שאלתי האם מישהו יודע פיתרון או תוכנה שתעזור וכדו'
לכאורה הקבצים הללו מעולם לא הועתקו כמו שצריך (הועתקו מלכתחילה עם כלום)
אי לך, רק שחזור המקור - להערכתי - אבל אי אפשר לדעת מבלי לבדוק.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה