כללי תמונות חוקיות

• הוסף לסימניות
אני צריכה כמה תמונות לעיצוב עבודה לבית ספר.
המזכירה שם אמרה לי שכמובן עלי לדאוג לתמונות חוקיות מבחינת זכויות יוצרים,
בד"כ אני מסתדרת מאתר חינמי או קונה דרך מישהי,
מה אתם עושים במצב כזה שהיא מדגישה שזה יהיה חוקי?

לקנות ממישהי זה לא חוקי מבחינת זכויות כמובן..
אבל בשביל זה לא שווה לי לעשות מנוי ב 900 שקל :eek::eek:

אני לא כ"כ יודעת מה לעשות, מעדיפה את שאטרסטוק אבל לא שייך שאקנה מנוי בשביל העבודה הזאת..

• הוסף לסימניות
תקני ב123RF חוקי ורשמי חבילה קטנה בכמה עשרות שקלים ללא בעיה

• הוסף לסימניות
יש שם מספיק תמונות כמו שאטרסטוק?
אף פעם לא חיפשתי שם..

• הוסף לסימניות
יש לי אתר מצוין בשביל זה
http://pixabay.com
חופשי מזכויות יוצרים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י OR_Design;1638183:
יש שם מספיק תמונות כמו שאטרסטוק?
אף פעם לא חיפשתי שם..
לא יגיד כמו שטרסטוק, אבל אם את מסתפקת באתרים החינמיים ברור שיש שם יותר.................

• הוסף לסימניות
מסתפקת כשיש, כשאין קונה משאטרסטוק וזה קורה די הרבה

• הוסף לסימניות
ומה הזכויות של all free /freepik/photoll?
אני לא הצלחתי להבין האם זה חופשי מבחינת זכויות לחלוטין , או רק חינמי..

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
בfreepik צריך לרשום איפושהו בעמוד שהתמונה הגיעה מfreepik
יש גם עוד ספק תמונות שנותן שבוע חינם שניתן להוריד בו 20 תמונות ביום (לחשבון אחד :))
https://billionphotos.com/
התמונות משמה אפשר להשתמש בחופשיות רק לא למכור הלאה או לאפשר הורדה בתור תמונה.
https://billionphotos.com/Agreement

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה