מד אור כן, WB קבוע זה תלוי באיזה סוג סטודיו, לפעמים יש תערובת סוגים של פלאשים ומרככים שכל אחד נותן WB אחר, וצריך להתאים אותו לצבע.המלצה שלי לעבוד בסטודיו עם מד אור.
על wb קבוע.
בצילומי חוץ רואים על המסך ונעזרים בהיסטוגרמה של המצלמה.
מד אור כן, WB קבוע זה תלוי באיזה סוג סטודיו, לפעמים יש תערובת סוגים של פלאשים ומרככים שכל אחד נותן WB אחר, וצריך להתאים אותו לצבע.
כמובן שבסטודיו נייד אי אפשר לעבוד על WB קבוע.
ברור שWB ידני, אבל לא קבוע..באם יש כמה סוגים של פלשים, ברור שצריך קבוע... אחרת האוטומט יעשה הרבה בעיות.
מה כן. לשנות לפי הצורך את הטמפרטורה wb. אבל זה עדיין יישאר קבוע.
בצילומי חוץ זה תלוי לפי ההעדפות ומה שנראה יותר טוב.
תודה לכל מי שעזר, וסליחה שאני מנדנדת...
אני רוצה לנסות הדפסה במקום אחר.
לא יצא לי ברור לגבי החיתוכים? למה כשבחרתי פורמט 10/15 (שזה 2/3 בעצם) נחתכו לי הקצוות?
כי זה הגודל המדויק של הנירלמה?
כל פוטו עובד לפי הראש שלו וחיתוך הנייר.תודה לכל מי שעזר, וסליחה שאני מנדנדת...
אני רוצה לנסות הדפסה במקום אחר.
לא יצא לי ברור לגבי החיתוכים? למה כשבחרתי פורמט 10/15 (שזה 2/3 בעצם) נחתכו לי הקצוות?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים