תמונות יער

• הוסף לסימניות
שלום לכולם,
אני צריכה תמונות טובות של יער בן שמן (או יותר נכון יער ים תיכוני-אורנים וכו')
לא משהו מחו"ל.
אשמח להענותכם המהירה.

• הוסף לסימניות
נהוג לציין אם מדובר בבקשת עזרה חינם או ברצון לרכוש במחיר מלא ממישהו שזהו תחום פרנסתו.

• הוסף לסימניות
צילומים מקסימים ומיוחדים לטעמי שצילם חבר מוכשר במצלמה שלי [אני לא מצלם נופים כך שאין משלי] ואני מאמין שאין לו בעיה להשתמש בצילום כי אף פעם הוא לא ביקש ממני אותו...
גם יער וגם אורנים....
צילום: יאיר שמואלי

קבצים מצורפים

• DSC_0185.JPG
    2.8 MB · צפיות: 34
  • DSC_0156.JPG
    3 MB · צפיות: 25
  • DSC_0189.JPG
    3.1 MB · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעקב דיויד;880382:
צילומים מקסימים ומיוחדים לטעמי שצילם חבר מוכשר במצלמה שלי [אני לא מצלם נופים כך שאין משלי] ואני מאמין שאין לו בעיה להשתמש בצילום כי אף פעם הוא לא ביקש ממני אותו...
גם יער וגם אורנים....
צילום: יאיר שמואלי

מעניין הקשר שלך עם הצלם הנסתר!

בכל מקרה נהוג באופן כללי לא להעלות תמונות שאינם של המעלה לפורום כלל!!
לא רק ברמה אתית אלא למען הסדר הטוב !

בהצלחה

• הוסף לסימניות
צודק.... אלמד להבא!
אבל מאחר שכבר העלתי את הצילומים שלו אשמח לקבל את המספר טלפון שלו בהודעה אישית ולקבל את רשותו.. [יש לי טלפון חדש כך שאין לי] אלא א"כ החוק אומר שבכול אופן צריך להסיר אז הסיר מיד..
ואגב יצא לי להכיר הכרות קטנה עם עוד מחבריך הצלמים...

• הוסף לסימניות
אוקי הרגע השגתי את המספר בכוחות עצמי ודברתי עם יאיר והוא אמר שין שום בעיה ואפי' שמח... וגם קישור לדף הזה הוא קיבל.....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה