כללי תמונות ישנות

• הוסף לסימניות
ערב טוב!
אני צריכה (דחוף להיום) תמונות של שרה שנירר ושל האמא של הרב וואזנר,
יש למישהו דבר כזה?

בעקרון אני צריכה להדפיס את זה בגדול, אבל אני משערת שהאיכות של המצלמות אז לא היתה משהו, אז כל תמונה תתקבל בברכה...

תודה מראש!

• הוסף לסימניות
...

קבצים מצורפים

• שרה שנירר.jpg
    KB 16.9 · צפיות: 19
  • שנירר שרה.JPG
    KB 15.8 · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י ROT;813329:

תודה רבה!!!

אולי יש למישהו עוד משהו? (וכן את התמונה השניה)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ספירלה;813177:
ערב טוב!
אני צריכה (דחוף להיום) של האמא של הרב וואזנר,
יש למישהו דבר כזה?

לא נראה לי שיש דבר כזה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י WEN;813491:
נכתב ע"י ספירלה;813177:
ערב טוב!
אני צריכה (דחוף להיום) של האמא של הרב וואזנר,
יש למישהו דבר כזה?

לא נראה לי שיש דבר כזה

תודה! (זה פשוט מה שביקשו ממני)
יש למישהו תמונה איכותית יותר של שרה שינרר? או שחייבים להסתפק בזה?

• הוסף לסימניות
אולי יש אפשרות לקנות תמונות כאלו? אם כן - איפה? ומה המחירים בערך?
תודה!

• הוסף לסימניות
אין לאף אחד? זה ממש דחוף...

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכולם!
עזרתם לי מאד!!!
תודה מיוחדת ל"מתחיל" על העזרה הבלתי נלאית...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה