עזרה תמונות למחברת גאוגרפיה בנושא יבשת אירופה

• הוסף לסימניות
כשהיינו ילדות וחיפשנו תמונות למחברת גאוגרפיה, פנינו לסוכנויות נסיעות וקבלנו פרוספקטים מלאים בתמונות.
מה עושות ילדות היום???
האם האופציה היחידה היא להוריד תמונות מאינטרנט ולהדפיס?
ואם אני לא רוצה או שאין לי אופציה כרגע להדפיס כל פעם בצבעוני אז לילדה שלי לא תהיינה תמונות למחברת???
יש מקום שאפשר להזמין פרוספקטים עם תמונות כדי שגם לילדה שלי תהיה מחברת יפה ומקושטת???

• הוסף לסימניות
הכל שונה - היום הן צריכות גם להכין כריכות וכד' וכל הרמה השתנתה....
אפשר לשים הרבה תמונות בדף ולהדפיס פעם אחת
(שימי לב !לא כל הורדה מהאינטרנט זו תמונה איכותית וברורה בהדפסה)

• הוסף לסימניות
הכל שונה - היום הן צריכות גם להכין כריכות וכד' וכל הרמה השתנתה....
אפשר לשים הרבה תמונות בדף ולהדפיס פעם אחת
(שימי לב !לא כל הורדה מהאינטרנט זו תמונה איכותית וברורה בהדפסה)
בבית הספר של הבת שלי לא מרשים להדפיס.
יש היום איפה להשיג חוברות עם תמונות?

• הוסף לסימניות
בבית הספר של הבת שלי לא מרשים להדפיס.
יש היום איפה להשיג חוברות עם תמונות?
אם את בני ברקית- יש חנות ברחוב אדמורי אלכסנדר פינת רחוב ירושלים הוא מוכר חוברות של תמונות

• הוסף לסימניות
אם את בני ברקית- יש חנות ברחוב אדמורי אלכסנדר פינת רחוב ירושלים הוא מוכר חוברות של תמונות
אני בניברקית אבל אין כזה מקום ירושלים פינת אדמורי אלכסנדר :(
אולי את מתכוונת למימון?
איזה חנות הכווונה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה