תמונות מאירופה

• הוסף לסימניות
ולגופו של עניין......

אני לא חושב שצריך לשפוט תמונות מטיול של כיף וקלילות בעין קשה ומוקפדת מידי,
בסה"כ תמונות יפות ומזכרות ממקומות יפים,

מה שכן, רצוי להכיר קצת טכניקות לשיפור התמונות כגון רוויה, קונטרסט, איזון לובן וכדו', שמאוד מוסיפות.

הנה ההצעה שלי (בכוונה ללא קרופ, רק דברים בסיסיים).

קבצים מצורפים

• %20%20~2.JPG
    KB 513.5 · צפיות: 26
  • IMG_0996.jpg
    KB 577.1 · צפיות: 34
  • P3102073.JPG
    KB 531 · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
הנה, התקדמנו שלב נוסף (ומשמעותי!)
אולי נחכים עד הסוף,
אפשר מעט על העריכה?
שכבות התאמה, זה ברור, אך עם מה בעיקר אתם משתמשים ובאיזה מינון?
לכל אחד יש את צורת העריכה האהובה עליו. ומעניין ללמוד על שיטות נוספות. (אם זה לא בגדר סודות מקצוע...)

• הוסף לסימניות
אני מנסה שוב... אולי הם יותר טובות?
שמחה לשמוע חוות דעת

קבצים מצורפים

• טיול אירופה 984 copy.jpg
    KB 699.8 · צפיות: 26
  • P1010202 copy.jpg
    KB 597.8 · צפיות: 24
  • P1010121 copy.jpg
    KB 459.7 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
הראשונה צפופה וחבל שחתוך למעלה.

השניה מעניינהת אבל לא אהבתי את הקומפוזיציה.

השלישית היא הטובה מכולן, רק מעט קונטרס וזה מושלם.

• הוסף לסימניות
אהבתי את השילוב של בולי העץ בתמונה הראשונה
התמונה השלישית מדהימה חשבתי שקנית גלויה כמזכרת

• הוסף לסימניות
דוקא אני אהבתי הכי את האמצעית, ודוקא בגלל הקומפוזיציה.. והעיקום.

• הוסף לסימניות
דווקא הראשונה ממש יפה,
במיוחד הקומפוזיציה, רק חבל שחתוך למעלה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה