תמונות מן המקורות (הירקון)

• פותח הנושא תם
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• IMG_7484.jpg
    1.5 MB · צפיות: 20
  • IMG_7490.jpg
    KB 766.4 · צפיות: 15
  • IMG_7509.jpg
    KB 887.8 · צפיות: 13
  • IMG_7374.jpg
    1.6 MB · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
אם הייתי מליונר הייתי 'שם עליך' איזה 5D ו70-200 f/2.8
אתה מבוזבז.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י msphoto;421674:
אתה מבוזבז.

הוא שמע את זה מליון פעם.

תמונות יפות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י msphoto;421674:
אתה מבוזבז.

כנראה התכוונת שאם אני הייתי......

נו מה לעשות עכשיו הלך לי המחשב והמכונת כביסה.....מי קודם????

• הוסף לסימניות
הראשונה והשניה מעולות
העומק והזווית בראשונה עובדים יפה ביחד

• הוסף לסימניות
מכונת כתיבה כבר שמעתי בדוכן של פורום צילום, מחשב אני רק עכשיו שומע. אבל אני חושב שעם כאלו תוצאות "מכונת צילום" (-לא של A4...) קודמת להכל.

הראשונה והשלישית פשוט עשו לי טוב.

• הוסף לסימניות
סה"כ התמונות טובות, לדעתי הלא מקצועית...
תמונה ראשונה- העומק והפרטים יצא טוב, צבע נעים, והעומק שדה באמת נותן תחושה של מרחב. קומפוזציה טובה, מציעה לחזור בתקופת הפריחה שלהם, זאת תהיה תמונה מרהיבה!!
תמונה שני'ה- אממ.... אמנם הצלחת יפה לצלם את שקיפות המים, ומה שבתוכם, אבל בתור נושא לי אישית זה לא עשה את זה... הקומפוזיציה נעימה בכל אופן...
תמונה שלישית טובה. נקודה. קומפוזיציה, פרטים טובים, הצללה יפה והשתקפות השמש על העדשה רק מוסיפה תחושה של חום המדבר לתמונה... רק, אולי העלה החצוף הזה משמאל, והעלים של הקנה המבצבצים בין הדרדרים... תמיר (אני חושבת) הזכיר לי משהו חשוב- מותר לביים- בקש ממישהו להחזיק את הקנה שלא יפריע לקוצים, או משהו בסגנון ... (לא הייתי תולשת או קוטפת משהו בשם האמנות, אבל זמנית...)
תמונה רביעית- התפספסה לך- עם הזוית- הצבעים לא כ"כ חדים, כנראה שהשמש היתה מלפניך או משהו?
כי הצבעים ככה לא חדים ולא ברורים, אבל אני יכולה לראות מה ניסית לתפוס- השמים (מה שנתפס בעדשה) באמת יפים, והקומפוזיציה טובה, עם הפוטנציאל להשתקפות הצמח.... אם זה קובץ RAW ויש לך פוטושופ..... חבל על הזמן!!!
אבל זאת דעתי, אל תפגע, ותודה על השיתוף!
(CK מחכה לאזור אומץ לשתף מעצמה...)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yossmor2;421679:
תמונות יפות.

תודה רבה!

נכתב ע"י tamiro;421709:
הראשונה והשניה מעולות
העומק והזווית בראשונה עובדים יפה ביחד

שימחתני מאוד בתגובה, ממש ממש תודה, ומכאן שלוחה לך תודה מיוחדת על ההרצאה!

נכתב ע"י DDFF;421895:
הראשונה והשלישית פשוט עשו לי טוב.

שכוייח....בהנאה!

נכתב ע"י ck770;421932:
סה"כ התמונות טובות, לדעתי הלא מקצועית...

תמונה ראשונה- העומק והפרטים יצא טוב, צבע נעים, והעומק שדה באמת נותן תחושה של מרחב. קומפוזציה טובה, מציעה לחזור בתקופת הפריחה שלהם, זאת תהיה תמונה מרהיבה!!

אשמח לחזור שוב לצלם שם עוד לא מיציתי....

תמונה שני'ה- אממ.... אמנם הצלחת יפה לצלם את שקיפות המים, ומה שבתוכם, אבל בתור נושא לי אישית זה לא עשה את זה... הקומפוזיציה נעימה בכל אופן...

תמונה שלישית טובה. נקודה. קומפוזיציה, פרטים טובים, הצללה יפה והשתקפות השמש על העדשה רק מוסיפה תחושה של חום המדבר לתמונה... רק, אולי העלה החצוף הזה משמאל, והעלים של הקנה המבצבצים בין הדרדרים... תמיר (אני חושבת) הזכיר לי משהו חשוב- מותר לביים- בקש ממישהו להחזיק את הקנה שלא יפריע לקוצים, או משהו בסגנון ... (לא הייתי תולשת או קוטפת משהו בשם האמנות, אבל זמנית...)

וואלה משום מה העלה הזה נסתם מעיני....את הקנה ראיתי ולא הפריע לי...(לגבי עזרה ממישהו הייתי שם בשטח לבד הצלמים האחרים היו במרחק)

תמונה רביעית- התפספסה לך- עם הזוית- הצבעים לא כ"כ חדים, כנראה שהשמש היתה מלפניך או משהו?
כי הצבעים ככה לא חדים ולא ברורים, אבל אני יכולה לראות מה ניסית לתפוס- השמים (מה שנתפס בעדשה) באמת יפים, והקומפוזיציה טובה, עם הפוטנציאל להשתקפות הצמח.... אם זה קובץ RAW ויש לך פוטושופ..... חבל על הזמן!!!
אבל זאת דעתי, אל תפגע, ותודה על השיתוף!

התמונה JPG

להפגע? ח"ו....יישר כח גדוול על הפירוט הנפלא והניתוח המקסים!!!

(CK מחכה לאזור אומץ לשתף מעצמה...)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י msphoto;421674:
אתה מבוזבז.

אם הייתי מליונר הייתי מפרגן לו גם לייקה חדשנית.

בס"ה עם מגבלות הציוד של תם הוא מצליח להוציא מה שאחרים לא מוציאים גם עם DSLR חדישות. אני בטוח שיום אחד הוא עוד יקפוץ למגרש של הגדולים!

תם,

את התמונות אני כבר מכיר, ממש ממש יפות!

• הוסף לסימניות
בס"ד

צילום שני יפה.
מה שמוכיח שוב ושוב ש'האור' הוא זה שעושה את ההבדל.

• הוסף לסימניות
מליונר???
מספיק להיות אלפיונר ע"מ להתחדש במצלמה ראויה..
והיות וגם אני לא אלפיונר,
גם אני מחכה לשעת כושר,
תם,
תמונות יפות (כרגיל...)
היה נחמד להכיר!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה