כללי תמונות של חדרים בבית בסגנון הזה

• פותח הנושא ov
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
תמונות איכותיות
שאוכל להניח על השולחן/שידה/מדף (וכו'...) מוצר מסוים.
תדוה!

קבצים מצורפים

• stock-photo-beautiful-room-interior-with-flowers-and-candles-20865355.jpg
    KB 71.8 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
אציין שהצבעים לא כ"כ חשובים לי, מאחר ואני משנה את זה לאפור/ שחור לבן.
תודה

• הוסף לסימניות
אין לאף אחד?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ov;652819:
אציין שהצבעים לא כ"כ חשובים לי, מאחר ואני משנה את זה לאפור/ שחור לבן.
תודה
אולי עזרתי?!

קבצים מצורפים

• JG034_350A.jpg
    2 MB · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
מה נשמע? :);)

אני מחפשת לך..

• הוסף לסימניות
מצאתי כמה דברים שיכולים אולי לעזור לך.

קבצים מצורפים

• 417025_9007.jpg
    KB 407.1 · צפיות: 8
  • 983014_76666768.jpg
    2.1 MB · צפיות: 0
  • 611504_96389507.jpg
    1.7 MB · צפיות: 10
  • 441471_92024536.jpg
    2.6 MB · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
כמובן שתצטרכי לחתוך ולקחת רק חלק מהתמונה.

• הוסף לסימניות
תודה אסתי,
עזרת לי מאד!
דרך אגב- אני צריכה את המייל שלך...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה