כללי תמונות של שמיטה בדחיפות!

• הוסף לסימניות
אני צריכה דחוף תמונות של שמיטה מכל הסוגים: איכרים בשדות, רבנים בעניין השמיטה, שדות נטושים וכו' וכו'.
כל תמונה תתקבל בברכה.
המון תודות!!!

• הוסף לסימניות
בשאטרסטוק יש לך מגוון רחב של תמונות מדהימות בנושא הזה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י BlueRay;1344058:
בשאטרסטוק יש לך מגוון רחב של תמונות מדהימות בנושא הזה.

זה בתשלום?

• הוסף לסימניות
בבקשה--- תמיד אתם כאלו נדיבים :),
אין לאף אחד תמונות הקשורות לשמיטה?
כל תמונה תתקבל בברכה- בכל נושא שהוא (שמזכיר את שמיטה)
ושוב תודות!!!

• הוסף לסימניות
אני מעלב כמה קבי אין י כ"כ מושג לגבי זכיו היוצרים זה מפורדיזינר..
אם יש למישהו עוד תמונות אני ממש אשמח- כלי עבודה בגינה, טרקטורים וכדו' עדיף ויקטורי

קבצים מצורפים

• 4 (2).zip
    7 MB · צפיות: 89
  • cc_47689798 (2).zip
    3.8 MB · צפיות: 52
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י מש;1347233:
אני מעלב כמה קבי אין י כ"כ מושג לגבי זכיו היוצרים זה מפורדיזינר..
אם יש למישהו עוד תמונות אני ממש אשמח- כלי עבודה בגינה, טרקטורים וכדו' עדיף ויקטורי

תודה, אבל איך זה קשור לשמיטה? (ראיתי רק דשא...)
זה עבור מצגת כלשהי, אשמח לתמונות אמיתיות וחיות יותר---
ושוב תודות לכולם!:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה