כללי תמונות שמתאימות ל"אילן אילן... פרותיך... אמת המים..."

• הוסף לסימניות
העלו כאן בעבר כמה ציורים מדהימים של נופים. (לא תמונה אמיתית אלא ציור)
מצו"ב עץ שהיה שם.
אני לא מוצאת את זה דרך החיפוש, וגם לא דרך דפדוף בהודעות ישנות.
יש מישהו שיכול לתת קישור או להעלות שוב?

כמו כן, אולי יש לכם תמונות אחרות שמתאימות ל"אילן, אילן..." עם עץ + פירות ונחל מים?

תודה.

קבצים מצורפים

• עץ תפוזים.jpg
    KB 60.3 · צפיות: 34
  • הוסף לסימניות
לזה התכוונת?

קבצים מצורפים

• פרדס.jpg
    KB 134.6 · צפיות: 35
  • הוסף לסימניות
התכוונתי אכן לציורים האלו.
היה שם תמונה אחת עם תפוחים אדומים על העץ ונחל מים מתחת. יש לך אותה?

• הוסף לסימניות
התמונות האלו הן ללא זכיות יוצרים?

• הוסף לסימניות
...

קבצים מצורפים

• shutterstock_902417.jpg
    1.7 MB · צפיות: 35
  • הוסף לסימניות
איך אני מורידה את התמונה הזאתי דחוףףףף

• הוסף לסימניות
לוחצת על התמונה פעמיים וכשהוא נפתח באיכות מלאה לחצן ימני ושמירה בשם!

• הוסף לסימניות
אני ג"כ מחפש כזו תמונה אבל אני צריך שיראו עץ מלא

• הוסף לסימניות
מה קרה שכולם פתאום צריכים תמונות של אילן??

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה