כללי תמונות

• הוסף לסימניות
יש למשהי תמונה או אפילו ציור של
*שבת-הדלקת נרות
*חגים
*שמחת תורה-ריקודים

• הוסף לסימניות
בבקשה של שבת העלו פעם בפורום כך שאני לא יודעת לגבי זכויות יוצרים. חגים מה בדיוק יש לך משהו ספציפי שאת צריכה?
%2E3D0~1_200x240.JPG 83733369.jpg 4506321605_bfdac9585d.jpg HPIM5226.JPG

• הוסף לסימניות
תודה רבה!
חגים הכוונה לר"ה, יוה"כ וסוכות.

אני צריכה גם שמחה- 2 אנשים רוקדים.

• הוסף לסימניות
[/ATTACH] S1hofar - 859732 - XS.jpg Honey - 3824486 M.jpg 11bbb.png Shofar_9260140.jpg

קבצים מצורפים

• רימון 1.png
    רימון 1.png
    KB 26.7 · צפיות: 82
  • new year _15110557.jpg
    new year _15110557.jpg
    KB 83.6 · צפיות: 81
  • 1jewish_shofar_horns-other.jpg
    1jewish_shofar_horns-other.jpg
    KB 351.3 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
לגבי השאר אין לי מצטערת..
קחי בחשבון שכל התמונות הועלו לפורום, ומכאן הורדתי אותם בזמנו. אין לי שום מושג לגבי זכויות יוצרים. (כמובן ממליצה לך בנוסף אולי לעשות חיפוש בפורום אני מאמינה שתמצאי..)
בהצלחה רבה!

• הוסף לסימניות
כל הכבוד על הנתינה והיוזמה
יישר כח על העזרה

• הוסף לסימניות
יש למשהי תמונה או אפילו ציור של
*שבת-הדלקת נרות
*חגים
*שמחת תורה-ריקודים
יש לי תמונות משאטרסטוק שפעם משהי מהפורום העלתה שאולי יתאימו לך
אם תרצי אשלח לך למייל

• הוסף לסימניות
יש לי תמונות משאטרסטוק שפעם משהי מהפורום העלתה שאולי יתאימו לך
אם תרצי אשלח לך למייל
אשמח גם לקבל
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה