תמונות

• הוסף לסימניות
תגובות בכיף...

קבצים מצורפים

• IMG_5416.jpg
    KB 189.9 · צפיות: 17
  • IMG_8503.jpg
    KB 124.8 · צפיות: 13
  • NB5.jpg
    KB 57.5 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
תמונות של כייף
ואוו איזה מתיקות נהנתי

• הוסף לסימניות
תמונות יפות!!
במיוחד הראשונה.
:)

• הוסף לסימניות
הראשונה מיוחדת.

• הוסף לסימניות
הראשונה מדהימה
השניה נחמדה
האחרונה ללא פוקוס בפנים.

• הוסף לסימניות
הראשונה ממש מתוקה ומיוחדת, אבל חייבים להקפיד על טיפול מדוייק ברקע, הגזירה נראית לא טוב בעורף.
השניה ממש טובה וחבל שהילד לא מביט למצלמה.
בשלישית אני מקווה שלתינוקת קוראים נועה ולא לצלמת :).

ברוכה הבאה לפורום,
השתדלי להעלות תמונות אחת אחת ונוכל להתייחס באופן ממוקד יותר.

• הוסף לסימניות
התאורה בשנייה מצוינת. לא אהבתי את ההבעה.
בשלישית התאורה קשה מדי.

אהבתי מאוד את הראשונה. כדאי להבהיר קצת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צלמת;461818:
תודה על כל התגובות....
תכירי את פרוג - אפשר להגיד תודה אישית לכל אחד ע"י לחיצה על הלחצן עם הפעמון מתחת לכל להודעה.

• הוסף לסימניות
הראשונה מתוקה בגלל הילדה אני אוהבת שהם עושים דברים כאילו חמודים.
מבחינה תכנית היא קצת מגנטה וגם יש בעיה בהפרדה מהרקע בצד שמאל

• הוסף לסימניות
היי:)

הראשונה מצויינת אם כי אני פחות מעדיף שמקרקפים (אני יודע שהמון צלמים עושים את זה
ואני עדיין לא מבין למה.. )
השניה מאוד חביבה
השלישית בונבון ! :)
את השלישית (בתוספת ולא במקום..) הייתי ממיר ל ש/ל ומבהיר מאוד את הבהירים ומכהה את הכהים עד למצב של היי קי , יכול להיות מעניין
מוטי :)

• הוסף לסימניות
הראשונה טבעית ומקסימה, חוץ מהנטייה למג'נטה כמו שריקי אמרה.
אני דווקא אוהבת את החיתוך (ה"קרקוף" :)).
(למה עושים את זה? כי זה מאפשר קומופוזיציות שונות, מאפשר להתקרב יותר ולהדגיש את ההבעה, כי החלק העליון של הראש - וגם סוף המרפק - הוא לא כזה חשוב שאי אפשר לוותר עליו, וכי כשמתרגלים העין כבר משלימה לבד את ההמשך כך שזה לא מרגיש קטוע. אני יודעת שיש כאלה שלא אוהבים, בעיקר לא-צלמים, אבל נראה לי שזה הרבה עניין של הרגל.)

את השלישית הייתי מעדיפה בלי המסגרת.

ואת השנייה לא אהבתי כ"כ.
הבעה סתמית, ולא מבינה למה לצלם ילד על אופנוע ולא בסביבה הטבעית שלו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י dalit;462231:
(למה עושים את זה? כי זה מאפשר קומופוזיציות שונות, מאפשר להתקרב יותר ולהדגיש את ההבעה, כי החלק העליון של הראש - וגם סוף המרפק - הוא לא כזה חשוב שאי אפשר לוותר עליו, וכי כשמתרגלים העין כבר משלימה לבד את ההמשך כך שזה לא מרגיש קטוע. אני יודעת שיש כאלה שלא אוהבים, בעיקר לא-צלמים, אבל נראה לי שזה הרבה עניין של הרגל.)
שלו.

מתרגלים לזה? :) אני רואה את זה בפורום אחר שבו תחלופת התמונות היומית
גדולה מאוד ,יום יום 6 שנים בערך ולא מצליח להתרגל
להתקרב אפשר גם בלי קרקוף
הדבר היחיד שהעין שלי סובלת הוא כשהראש יוצא מהפינה ששם זה טבעי יותר
ושם המח משלים בצורה טבעית את החסר , ככה זה נראה כאילו הורידו לו
שליש ראש

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י moti!a;462305:
מתרגלים לזה? :) אני רואה את זה בפורום אחר שבו תחלופת התמונות היומית
גדולה מאוד ,יום יום 6 שנים בערך ולא מצליח להתרגל
להתקרב אפשר גם בלי קרקוף
הדבר היחיד שהעין שלי סובלת הוא כשהראש יוצא מהפינה ששם זה טבעי יותר
ושם המח משלים בצורה טבעית את החסר , ככה זה נראה כאילו הורידו לו
שליש ראש

סבבה, לא אמרתי שכולם מתרגלים.
אבל כנראה שהרוב כן, כי לא נראה לי שכל כך הרבה צלמים היו מצלמים ככה אם זה היה נראה להם כאילו הורידו לו שליש ראש. :rolleyes:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י dalit;462335:
סבבה, לא אמרתי שכולם מתרגלים.
אבל כנראה שהרוב כן, כי לא נראה לי שכל כך הרבה צלמים היו מצלמים ככה אם זה היה נראה להם כאילו הורידו לו שליש ראש. :rolleyes:

אכן הרוב כן :)
ועדיין לא מבין למה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה