תכירי את פרוג - אפשר להגיד תודה אישית לכל אחד ע"י לחיצה על הלחצן עם הפעמון מתחת לכל להודעה.נכתב ע"י צלמת;461818:תודה על כל התגובות....
נכתב ע"י dalit;462231:(למה עושים את זה? כי זה מאפשר קומופוזיציות שונות, מאפשר להתקרב יותר ולהדגיש את ההבעה, כי החלק העליון של הראש - וגם סוף המרפק - הוא לא כזה חשוב שאי אפשר לוותר עליו, וכי כשמתרגלים העין כבר משלימה לבד את ההמשך כך שזה לא מרגיש קטוע. אני יודעת שיש כאלה שלא אוהבים, בעיקר לא-צלמים, אבל נראה לי שזה הרבה עניין של הרגל.)
שלו.
נכתב ע"י moti!a;462305:מתרגלים לזה?אני רואה את זה בפורום אחר שבו תחלופת התמונות היומית
גדולה מאוד ,יום יום 6 שנים בערך ולא מצליח להתרגל
להתקרב אפשר גם בלי קרקוף
הדבר היחיד שהעין שלי סובלת הוא כשהראש יוצא מהפינה ששם זה טבעי יותר
ושם המח משלים בצורה טבעית את החסר , ככה זה נראה כאילו הורידו לו
שליש ראש
![]()
נכתב ע"י dalit;462335:סבבה, לא אמרתי שכולם מתרגלים.
אבל כנראה שהרוב כן, כי לא נראה לי שכל כך הרבה צלמים היו מצלמים ככה אם זה היה נראה להם כאילו הורידו לו שליש ראש.![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים