תמונת החלאקה שלי מהשנה

• הוסף לסימניות
א געפאלענעם העלפט גאט!

תרגום: הקב''ה עוזר לנופל [ככה כותבים?]

רפואה שלימה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RacheliM;1257226:
וואי,רפואש!!!
מה קורה לצלמות השנה...
זו שוברת רגל,אחת פירקה תיד....תשמרו על עצמכן.
לא צריך להשמיד את הגוף לפריים טוב;) :p

וואי,רפואש!!!
מה קורה לצלמות השנה...
זו שוברת רגל,אחת פירקה תיד....תשמרו על עצמכן.
לא צריך להשמיד את הגוף לפריים טוב;)

נא להעביר לשלושה אנשים

נא להעביר לשלושה אנשים

נא להעביר לשלושה אנשים

• הוסף לסימניות
רחלי, יש לך תקלה. רואים רק פעמיים.
:)
:)

• הוסף לסימניות
איחולי...
מלא בריאות
נס שההומור לא נפגע...

• הוסף לסימניות
תגידי מה קורה לך?
התמונה הקודמת שאני זוכרת ממך זה השורת תפרים של הבן שלך..
הצילו,
תראי לנו קצת תמונות משמחות
ותהיי בריאה מהררר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ויזואלי;1258068:
תגידי מה קורה לך?
התמונה הקודמת שאני זוכרת ממך זה השורת תפרים של הבן שלך..

את לא מעודכנת בכלל... מאז התפרים בלי עין הרע מה שהוא הספיק..

אבל מתברר שגם אני שובבה, אז אין מה להאשים אותו:):):cool:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה