תמונת חופה

• הוסף לסימניות
שלום וברכה לכל משתתפי פורום צילום.
אני זקוקה לעזרה דחופה עבור עריכת תמונה של חופה שנערכה באולם (זיווג שני:eek:;)) ואני אמורה לשנות לזה את הרקע שלא יראו שהחופה נערכה תחת כיפת האולם ולא תחת כיפת השמים...
האם יש למישהו מכם תמונות איכותיות של חופות (ללא דמויות) או רקע אחר שיכול להתאים לי??? כבר ניסיתי לבקש בפורום עיצוב גרפי ולא נעניתי במשהו מתאים. חשבתי שלכם - בתור צלמים יתכן שיש כאלו תמונות.
תודה רבה מראש, אודה על תגובה מהירה...:):):)

• הוסף לסימניות
לי יש תמונה רק של חופה תחת כיפת השמים אפשר לנסות לצרוב אותה ולהעביר אותה לאולם;) מקווה שעזרתי במשהו

קבצים מצורפים

• DSCF9740.JPG
    1.7 MB · צפיות: 35
  • הוסף לסימניות
למרות שלא נכתב, אני בטוח שישנה אפשרות גם בתשלום ............

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י minach;526628:
לי יש תמונה רק של חופה תחת כיפת השמים אפשר לנסות לצרוב אותה ולהעביר אותה לאולם;) מקווה שעזרתי במשהו
עזרת מאד!
ולגבי ה"התנצלות" על תמונה של חופה תחת כיפת השמים - זה בדיוק מה שאני צריכה!!! הזוג לא רוצה שישאר מזכרת מזה שהחופה היתה באולם... (זה לא מקובל אצלם, ונעשה רק בגלל זיווג שני...) ואני צריכה לשנות את התמונה שתיראה שצולמה בחוץ.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yossmor2;526724:
למרות שלא נכתב, אני בטוח שישנה אפשרות גם בתשלום ............
דווקא לא חשבתי על זה, אבל בא נשמע באיזה סדר גודל של סכום מדובר...
הזוג יצטרך להחליט אם להוסיף את זה להוצאות החתונה...
בכל אופן מקווה שתהיה התחשבות, הם מרגישים מספיק רע עם זה שהם צריכים "לטשטש את עברם הפלילי"....:(:):(

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה