תמונת מחזור לגן חובה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צבי קלאר;1271895:
מה בקשר לפורום גרפיקה? שם לא מבקרים עבודות גרפיות?
נכון מאוד
אני רגילה לפורום צילום אוטומטית אעליתי פה;)

• הוסף לסימניות
יפה.
בחלק מהתמונות המסגרת של התמונה ליד משתחלת בין שכבת התמונה לשכבת המסגרת שלה כמו למשל הילדה למטה ליד האיור של הספר ויש עוד..
ולא קצת מוזר שהילדה תופיע פעמיים בתמונה (בגדול ובקטן)?
(ברור שיותר קל ככה...)

• הוסף לסימניות
לדעתי חבל לוותר על השמות.
בתור אמא אני זוכרת שביתי הביאה תמונת סוף שנה
וסוף סוף ידעתי להכיר את כל הילדות עם השמות משפחה..

• הוסף לסימניות
בתור אמא לאחת הבנות המתוקות שמופיעות בתמונה, הייתי מאוד שמחה אם שמות הבנות היו מופיעות בתמונה, זה משהו שהוא מזכרת לשנים.

התמונות פשוט מקסימות!;):)

• הוסף לסימניות
נדמה לי שאני דודה של האמצעית הגדולה;)
אבל הטשטוש מצויין אז אני לא בטוחה בכלל.

• הוסף לסימניות
ואם זה מביתר, אז כנראה שאני דודה של הימנית בשורה השניה מלמטה... :)

• הוסף לסימניות
:)כן , גן בביתר - של ילדתי המתוקה :)
טוב אתגר - משחק אישיות לכל הדודות;):rolleyes:

• הוסף לסימניות
שמענו רבות על גן איטה...
ד"ש ליהודית המתוקה! :)

• הוסף לסימניות
מהמם!!
אהבתי מאוד!

לא כדאי אולי,
גם את המסגרות הקטנות,
לעשות במין קשקוש של העיפרון?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בלון;1272797:
מהמם!!
אהבתי מאוד!

לא כדאי אולי,
גם את המסגרות הקטנות,
לעשות במין קשקוש של העיפרון?
ניסיתי - זה נהיה קשקושידה אמיתית

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה