כללי תמונת מחזור

• הוסף לסימניות
באיזה תוכנה הכי כדאי.?
יש אופציה בפוטושופ לסדר את כל התמונות בבת אחת לגודל הרצוי?

• הוסף לסימניות
למה לא אינדיזיין?

• הוסף לסימניות
באינדיזיין את מכינה תבנית לתמונות עם הגדרה שהתמונה תתמקם באמצע בפרופורציה
ומייבאים הכל ביחד
פשוט וקל

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אסתי 052714;2115666:
באינדיזיין את מכינה תבנית לתמונות עם הגדרה שהתמונה תתמקם באמצע בפרופורציה
ומייבאים הכל ביחד
פשוט וקל

האמת לא עשיתי את זה אף פעם
אכפת לך לתת הסבר מדויק איפה אני בוחרת תבנית ואיך אני מגדירה.?

• הוסף לסימניות
גם אני ישמח להדרכה
אני תמיד עושה בפושושופ תמונה תמונה

• הוסף לסימניות
אז ככה:
שלב ראשון- אני צורבת תמונות בפוטושופ (לא תמיד חייב, יש גננות שמתעקשות על הרקע של העלים:))
שלב שני - מכינה באינדיזיין צורה שאני רוצה שהתמונה תכנס לשם
במקרה זה עשיתי משושה ופינות מעוגלות
ואז מגדירים שיתמקם בפרופורציה אובגקט > פיטינג > פריים פיטינג אופשנס'
עושים CTRL+ D מייבאים את התמונות ולוחצים על המשושה זה נכנס
וזהו
פשוט וקל

בהצלחה!!

קבצים מצורפים

• תעודה.JPG
    KB 145 · צפיות: 48
  • הוסף לסימניות
אבל התמונה מגיעה בגודל ענק ואז צריך להקטין כל תמונה
לא?

• הוסף לסימניות
לכן הסברתי שיש אופציה להגדיר על התבנית שהתמונה תתמקם בפרופורציה
ואז אין עבודה זה מתיישב בול במקום

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה